Liam Neeson, lebo je sympaťák

pridal dominique 13.9.2012 o 5:00


Chcel tu niekto tohto Liama Neesona? Priznám sa, že okrem snímky Schindler’s List som si ho nikdy v žiadnom filme nevšimla. Vlastne sa priznávam, že jediný Liam, ktorý mi utkvel v pamäti je frajer Miley Cyrus. Asi by som nemala pozerať toľko brakov, ale keď pri nich sa tak dobre relaxuje…

Ak ste na tom podobne ako ja a nechcete zmeškať ďalšie, tak tohto herca uvidíte napríklad v akčnom filme Non-Stop či v thrilleri Walk Among the Tombstones. K jeho posledným snímkam patrí dobrodružná Battleship či fantasy film Wrath of the Titans.

Liam prišiel na svet 7. júna 1952 v Severnom Írsku. Ako väčšina hercov začínal v seriáloch, strihol si menšie úlohy v nejakých filmoch, ale populárnym sa stal až v roku 1981, keď si zahral vo filme Excalibur. Hlavnú rolu mal napríklad vo filme Darkman z roku 1990. Široká verejnosť ho pozná hlavne vďaka Spielbergovmu filmu Schindler’s List.

Liam nie je typ muža, ktorý láme srdcia mladým tínedžerkám, ale sympatický rozhodne je. Taký pokojný týpek. Aspoň tak na mňa pôsobí z fotiek.

V minulosti randil napríklad s Barbrou Streisand či Juliou Roberts. Nakoniec si však zobral za ženu herečku Natashu Richards, ktorá však tragicky zahynula pri páde na lyžiach v roku 2009. Minulý rok sa zasnúbil s Freyou St. Johnston. S Natashou splodil dvoch synov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk