Heidi Klum a jej Osobný strážca

pridal zoe 14.9.2012 o 18:35


Heidi Klum je superstár populárnej hudby známa všade vo svete. Ale so slávou prichádzajú aj nástrahy. Keď sa Heidini nevyspytateľní fanúšikovia utrhli z reťaze a domov jej začali chodiť podozrivé výhražné listy, Heidi sa rozhodla najať si osobného strážcu, aby ochránil ju aj jej deti.

Spočiatku si s osobným strážcom veľmi nepadli do oka, ale postupom času zafungovala chémia. Osobný strážca odhalil, že výhražné listy posiela Heidina závistlivá sestra. Heidi mu potom zaspievala: „Aj will olvejz lav júúú“…

Počkať. To si asi pletiem s niečím. Heidi Klum si to možno tiež poplietla, keď sa príliš často dívala na Osobného strážcu v telke, kým jej Seal koncertoval kdesi po svete. Heidi teraz v rozhovore pre národnú televíziu priznala, že dáva dole svojho bodyguarda. Toho istého, s ktorým ju Seal obvinil, že ho dávala dole už počas ich manželského zväzku. Heidi otvorene priznala, že randí s bodyguardom, ktorého pozná, a ktorý pre jej rodinu pracuje už štyri roky. Na otázku, či je so spomínaným Frankom Farmerom (vlastným menom Kevin Costner) vo vzťahu odpovedala:

Neviem či to môžem nazývať vzťah. Len teraz sa to začalo. Ja neviem.“

Heidi odmieta tvrdenia, že Seala počas ich manželstva podvádzala. O vzťahu s bodyguardom tvrdí, že sa začal až po tom, čo sa so Sealom od seba odlúčili. Tiež tvrdí, že Seal sa už pohol ďalej.  A ja tvrdím, že trt makový sa pohol ďalej, keď na svoju ex-manželku verejne pindá, že mu zahýbala s bodyguardom. Seal si teraz možno sám doma smutne spieva: „Aj hev nafink, nafink if áj dont hev júúú…“ alebo „Anbrejk maj hááárt, sej ju láv mi egéén…“ alebo „Aj kent líííív, if livin iz widaut ju“ (hudba z deväťdesiatych rokov, ktorú mal dnes kolega vypeckovanú v aute, ma výrazne psychicky poznačila… toť preto).

Seal si je istý, že Heidi  si začala s bodyguardom Martinom Kristenom, ešte predtým ako sa odlúčili

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk