Vždy som vedela, že Lady Gaga má na temene ďalšie 2 páry očí

pridal sugar 16.9.2012 o 16:29


Tie dva páry očí (jedno škuľavé, druhé slepé) sa nachádzajú v nevyholenej časti Gaginej bláznivej gebule. Štyri okále jej nestačili (pre mimozemšťanku nič nezvyčajné), tak pridala ďalšie dve na najškaredšom  anjelikovi akého som kedy videla.

Mám chuť si ogrcať monitor, aby som túto hnusnú červenkastú kerku nevidela. Počkajte, idem sa trochu nadýchať von z okna, lebo mi vážne prišlo nevoľno. Bojím sa, že ten deformovaný anjel na mňa prehovorí tenkým hláskom a povie: „Prosím, pomôž mi…“

(Po pol hodine) Už som späť. Kde sme to skon… fúj, jasné! Gagina hlava. Tá začala znova naplno pracovať a vymýšľať, čím by mohla šokovať (možnosti sa značne zužujú). Prednedávnom si odfarbila vlasy a parochne na hnedú farbu, ale odozvy jej fanúšikov boli chabé. Hnedá…. Pché! Keby siahla po zelenej s fialovým melírom bolo by to oveľa viac Gagovské. Lady si preto vyholila polovicu hlavy, akože kvôli jej kamarátovi, fotografovi celebrít Terrymu Richardsonovi, ktorému umrela mama na rakovinu. NAOZAJ to neurobila preto, aby sa o nej písalo! A vytetovať si kerku, presne na to vyholené miesto, ju napadlo len tak, zrazu. Možno aj toho anjela venovala Terryho mame. Nabudúce sa vyčúra na koncerte a venuje to všetkým ženám trpiacim inkontinenciou. Vymýšľať kokotiny kvôli publicite a baliť ich do patetických slov a hlbokých myšlienok, to je celá Gaga.

Keď už sa rozhodla pre kerku na hlave (zaujímalo by ma, koľko práškov do seba nasypala, aby ju to nebolelo), nebudú jej ju predsa robiť v trápnom tetovacom štúdiu! Tater jej „kreslil“ anjela pred stovkami ľudí, v Guggenheimovom múzeu v New Yorku. Práve tam predstavovala svoj nový parfum Fame, na ktorom chce zjavne zarobiť veľké prachy. S takouto reklamou sa jej to určite podarí. V múzeu sa premenila na živý exponát a na hodinu si „ustlala“ vo flakóne nadživotnej veľkosti, v ktorom ju očumovali fanúšikovia. Nevedno kde sa jej spalo lepšie. Či vo vajci, alebo tu.

Najskôr len zmena farby a účesu…

…potom smutný  anjel

Veľmi zvláštne video z tetovania Gaginej hlavy. Keď si trochu šnupnete, zahulíte trávu a hodíte do seba pár panákov, možno sa naladíte na psychodelickú atmosféru…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk