Amanda Bynes še zbešnela

pridal zoe 17.9.2012 o 18:31


Še zbešnela. To je moje obľúbené vychodňarske. Amandu Bynes si asi pamätáte z dievčenských tínedžerských filmov ako bol film „Čo to dievča chce“ alebo „Snehulienka má v paži“. Som ju aj mala celkom rada lebo bola drzá, vtipná a nebola blonďavá. Teraz je blonďavá. A práska jej.

O Amande sa toho v poslednej dobe veľa popísalo, pretože Amanda sa hrala po uliciach na Need for Speed. Si to prášila na aute kade tade a sem tam ťukla nejakého toho spoluúčastníka cestnej premávky. A potom zdúchla rýchlejšie ako prd z gatí. Prichytili ju šoférovať aj pod vplyvom. Jej právnik zrejme tvrdil, že to bolo pod vplyvom mesiaca lebo do väzenia nešla. Potom jej vzali vodičák, takže chúďa Amanda musela šoférovať bez neho. Potom ju načapali znova (svine, asi si na ňu zasadli), keď šoférovala a niečo fajné si bafkala. Asi vodnú fajku s jahodovou príchuťou. Len bola ekologická- zbavená vody. Bio produkt, chápete.

Teraz to však vyzerá tak, že Amanda to asi nebude mať v tej svojej kotrbe v poriadku. Ľudia z jej okolia tvrdia, že jej trošku zašibkáva. Videli ju dlho sa rozprávať s neživými objektmi, hystericky sa smiať bez akéhokoľvek dôvodu a takisto sa vraj rozpráva sama so sebou. To všetko vraveli očití svedkovia, ktorí navštevujú tú istú telocvičňu ako Amanda. Toto všetko, čo vymenovali ja robím tiež a ľudia aj mne vravia, že to nie je v poriadku. Ale ja si tie ich závistlivé reči nevšímam a pokojne si idem ďalej nechtom lúpať omietku a kývať sa pritom dopredu a dozadu.

Nuž v každom prípade, vyzerá to tak, že s Amandou ešte bude sranda…

 

 

Vyhulovať v aute trávu asi nie je veľmi múdre

 

 

 

 

Súčasná podoba Amandy

 

 

 

 

 

 

Kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk