Christina Aguilera a jej vypchatá riť

pridal sugar 18.9.2012 o 13:06


Pred pár dňami, keď sa Christina vyvaľovala na hovníku,   počúvala Arethu Franklin a pchala sa tacos, stal sa zázrak. Jej mľandravý zadok spevnel a vypučil sa akoby ho poštípala obria Včielka Maja. Christine sa splnil sen. Odteraz je biela Beyonce.

Mne je Aguilery trochu aj ľúto. Hollywood ma jasné a kruté pravidlá: Buď si štíhly alebo si out. Ale na druhej strane, všetky tie milióny… Navyše je mi za ňu trochu trápne. Strápňovanie sa iných ľudí dokážem zniesť len po určitú hranicu, preto vždy prepínam počasie s Mokrým, keď som zhliadla kúsok Extrémnych rodín s  úbohým „Divným Jankom“, ktorého obťažovala Kleopatrina mater „Zúbková víla“, bolo mi nevoľno, rovnako ako keď sa teraz dívam na Pána Megadôležitého Slávika. Tváriš sa, Jarko, že sme nevideli ako dávaš toho blonďáčika, tváriš, ale tým z našej pamäte to porno nevymažeš.

Christina robí „trápne veci“ odkedy pribrala. Mne je fuk, koľko má kíl, ale ona sa zjavne presviedča cíti na štyridsať (kíl) a podľa toho sa aj oblieka. Jej tím stajlistov a vizážistov nechce prísť o job, preto klopia oči a snažia sa ju narvať do všetkého, na čo si ukáže. Ale prečo, Christina, prečo? Prečo vystupuješ v tesných trikotoch, ktoré odhalia úplne všetky nedostatky tvojho tela? Prečo nosíš obtiahnuté legíny, v nich tvoje nohy nevyzerajú chudšie! Prečo si myslíš, že keď ťa budú líčiť o 2 hodiny dlhšie, kraslicový mejkap zakryje tvoju okrúhlu tvár? Prečo každému rozprávaš ako úžasne sa cítiš vo svojom „novom“ tele, keď sa potom na každej fotke necháš vyretušovať tak, že to s realitou nemá nič spoločné? My predsa vieme ako teraz vyzeráš! Veď vystupuješ v súťaži Voice a aj keď ťa berú (na tvoju výslovnú žiadosť) len z určitých uhlov, VIDÍME ŤA. Tak prečo sa stále staviaš do role vyzývavej, vysolárkovanej, blonďavej, dvadsaťročnej štetule, (ktorou si si už prešla) a rozhodne ti teraz nesedí? Veď slávu a uznanie si si už vydobyla, tak načo zo seba robíš terč posmeškov?

Som silne presvedčená, že keď Christina pribrala, navravela si, že má teraz krivky ako Beyonce. Veď aj tá má prdel, nie je žiadna vychrtlina a ako ju ľudia žerú. No áno. Lenže je rozdiel pribrať „do tých správnych častí“  a vyzerať akoby do vás niekto napumpoval hélium a každú chvíľu vzlietnete k nebesiam ako balón(isko). Naposledy sa Christina objavila na verejnosti na ALMA Awards a hádzala pózy ako to vie Jennifer Lopez, keď jej zadok hovorí sám za seba. A ja sa pýtam, kde Christina prišla k takej dokonale vypuklej riti?

Nečudovala by som sa, keby si teraz vyšetrovatelia vrážd v Los Angeles škrabali kotrby nad tým, prečo zvrátený vrah mladej černošky, odrezal dievčine celú riť….

Christina a jej nová „mám úžasný afroamericko-hispánsky zadok“ postava

 

 

 

 

Christinin zadok ako sme ho poznali doteraz

 

 

Ukážka z jej pripravovaného videa k piesni Your Body

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk