Pikošky hľadajú Superstár

pridal zoe 20.9.2012 o 10:01


Upozornenie: Celebritný obsah nasledujúceho článku je takmer nulový. Osoby trpiace deficitom vizuálnej stimulácie ceckami Christiny Aguilery môžu po zhliadnutí tohto článku pocítiť náhly príval sklamania.

Nachvíľu si oddýchneme od celebritných ceciek a zadníc a pozrieme sa na pár hudobných videí, ktoré som dnes vydolovala, keď som mala pracovať, ale nechcelo sa mi. Bola som ťažko demotivovaná. Touto cestou chcem pozdraviť svoju šéfku, ktorá ma osobitý zmysel pre humor vždy v štrnásty deň v mesiaci, pri odovzdávaní výplatných pások. Fakt sranda.

Prvé video, pri ktorom mi dnes padla sánka bola táto študentka z Filipín, ktorú niekto zachytil na mobil, keď spievala v supermarkete karaoke. Nevie sa ani jej meno, ale sledovanosť videa stúpa a tipujem, že za chvíľu si ju vysnoria a pozvú do nejakej show. Dievča totiž spieva skoro tak dobre ako ja.

Ďalšie video je cover piesne od legendárnej chlapčenskej skupiny Backstreet Boys. Vždy som tvrdila, že tento boyband má nepopierateľnú umeleckú hodnotu a konečne došlo na moje slová. Aj wont it det wej od Boyce Avenue, vážení…

Neviem či niekto z vás sleduje The Ellen Degeneres Show, ale ak náhodou aj áno, tak viete, že sa tam často vyskytujú dve dievčatká, ktoré sú celé ružové a načančané a veľa cukru pojedli a lezú mi na nervy…ale zaspievajú aj pieseň od Adele.

Keď už sme pri tých veciach, čo nám lezú na nervy, tak tu je Rytmusova pieseň „Čo ti jebe“ vo verzii od ľudovej skupiny Čávesanka. Asi fajčili tú istú vodnú fajku ako Amanda Bynes, inak si to neviem vysvetliť…

No a dostávame sa k obľúbeným letným vypaľovačkám. To sú tie, pri ktorých máte pocit, že keď ich budete počuť ešte raz, tak zožeriete kefu. Prvý je cover piesne „Somebody that I used to know“ tentoraz od skupiny Key of Awesome.

A druhá vypaľovačka, o ktorej som vám už písala je „Call me maybe“, no tentoraz si ju zaspieval celý herecký štáb Hviezdnych vojen.

Koho by ste zvolili za svoju superstár? Pošlite sms s textom „Viem, kde je ukrytá tá mŕtvola“ na číslo 158.

PS. Pre toho úchyla, čo sa ma v komentároch pýtal aké mám cecky; Chlpaté lajdáky. Chlpaté. Lajdáky. Prajem príjemné masturbovanie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk