Wooolveeeeeeríííííín

pridal sugar 23.9.2012 o 14:04


Nááááá pláááááážiiiiiiiiiiii, hrúúúúúď óóóóbnáááážíííííííííl….

Tento úvod trochu vyznieva ako keď naši predkovia na seba kričali z doliny do doliny… Alebo, keď sťali strom a kričali „Varúúúúj“ až sa to po celom chotári nieslo. Keď som po dlhšej dobe narazila na zarastenú, svalnatú hruď pána Jackmana,   aj ja som dostala chuť kričať z plného hrdla, „nach“ to každý počuje. Lenže  ja nie som na lúke, ale v byte, tak môžem ziapať len takto: cez písmenká. Verím, že mnohé z vás, ženy, chápu moje nadšenie z nových fotiek prudkovymakaného Hugha Jackmana (43). Ten zobral svoju rodinu a bokombrady, ktoré si nechal narásť kvôli novému Wolverinovi, na pláž v rodnej Austrálii.

Jeho manželka Deborra Lee Furness sa po celý čas pozerala ako šantí s ich dvoma adoptovanými deťmi, synom Oscarom a dcérou Avou. Je jasné, že ak niekto vlastní a naplno ovláda Hughove srdce, je to práve malá Ava. Ockove dievčatko si s horou svalov môže robiť čo chce. Ale to je správne, tak to más byť  – lepšie ako by jeho srdce ovládala vypočítavá štetka z Las Vegas, no nie? Kombinácia bicepsov a rodičovskej lásky je šialene sexy, takže som pridala viac fotiek, aby ste mohli jojkať a ochkať o niečo dlhšie.

PS: Hugh bude mať 12.októbra 44-rokov!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk