Miley Cyrus a Dva a pol chlapa

pridal sugar 25.9.2012 o 12:15


Hana Montana a jej premiéra v dospeláckom seriáli.

 

Niekoho napadlo (mňa nie), že by bolo rozumné, keby sa do nových častí „Dva a pol Chlapa“ alebo ak chcete „Traja chlapi a ani jeden Charlie“, zamotala Hana Montana. Tá sa rada primontuje všade, kde sa niečo deje, lebo okrem toho, že to má v priezvisku, nemá teraz aj tak nič lepšie na práci. Vlastne, nemá NIČ na práci, len popíjať v bare, pobiť sa a strihať si vlasy. Podľa dĺžky jej aktuálneho účesu môžete usúdiť ako veľmi sa nudí.

Zaujímalo by ma, dokedy jej sláva z Disney seriálu vydrží a kedy už začne byť malinko po záruke. A tiež, či sa jej niekedy podarí vo vodách šoubiznisu zaujať ešte nejako inak ako sexy snúbencom a rockerským účesom. Hana, alebo teda Miley má dve zamestnania: je speváčka a herečka. To je dvakrát väčšia šanca uspieť. Mám však  pocit, že na Oscara ani Grammy, to nie je…

V Dva a pol chlapa si Miley zahrá Missi (jedno meno horšie jak druhé), dcéru Walterovho známeho/známej. Walter alebo teda Ashton Káčer z nej bude celý nesvoj a bude riešiť to, že sa cíti byť starý (čo má povedať chudák Alan ?? ). Epizóda bude okrem Mileynho zubatého úsmevu oživená aj príchodom Jake-a, ktorý sa vracia z armády.

PS: Kto mohol tušiť že z malého, bucľatého Jakea vyrastie taký súci chlap?

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk