PSY a jeho „gangnam style“

pridal zoe 25.9.2012 o 7:36


Hádajte, ktoré hudobné video je najpozeranejšie na svete. Hádate, že „Rolling in the Deep“ od Adele? Zle. Že „Party Rock Anthem“ od LMFAO? Tiež zle. Žeby (bohužiaľ) nezabudnuteľný „Ja chcem byť v dome“ od Mojsej reality show band? Meh. Úplne zle. Guinessov rekord tentokrát vyhráva smiešny Kórejčan menom PSY.

Guinessov rekord dostáva PSYove video za najviac „lajkov“, čo zatiaľ činí približnú čiastku 2, 265, 499 kliknutí na tlačidlo „like“. Predtým bola na prvom mieste už spomínaná „Party Rock Anthem“ s počtom 1, 574, 963 „lajkov“. Za nimi nasleduje Justin Bieber s nepodstatnou pesničkou s počtom „lajkov“, za ktoré sa treba hanbiť a hneď za ním nasleduje Adelino „rolovanie sa v hĺbke“ s počtom 1, 245, 641 „lajkov“. S pomocou kalkulačky a malého geniálneho aziata som vypočítala, že PSY vedie.

PSY sa stal vďaka svojmu úžasnému videu takou celosvetovou celebritou, že už navštívil aj The Ellen Degeneres Show, Saturday Night Live, VMAs aj Today show. A pýtate sa, v čom tkvie popularita jeho videa? Kto videl, vie a kto nevidel, nepochopí. Ťažko vysvetliť. To video je tak odveci, že clean end (rozumej čistý konec). Ale je podozrivo chytľavé. Moja obľúbená časť videa je tá scénka vo výťahu. Ten tanec, čo si v tom videu PSY dáva je poriadna sranda. Najmä, keď ho predvádzate cudzím ľuďom na zastávke, vo výťahu, v kancelárii či v čakárni u doktora. Len v tom poslednom prípade treba dávať bacha, aby vás nezbadali lekári, a na psychiatrickom oddelení by som tanček vynechala úplne. Každopádne, kto videl video a neskúsil si ten tanček, nevie čo je sranda.

A ešte musím povedať, že aj napriek tomu, že nerozumiem ani deväťdesiatim percentám z toho, čo PSY spieva tak verejne prehlasujem, že sa mi PSY páči viac ako Bieber. Lebo nič sa mi nepáči menej ako Bieber. Možno Fico. Fico spievajúci „Bejbe Bejbe Bejbe Oooou“ by ma asi zabilo.

PSYovo video. Kto nevidel, musí túto chybu okamžite napraviť.

PSY – „GANGNAM STYLE“

PSY je medzinárodnou hviezdou

PSYov tanec je aj upevňovačom rodinných vzťahov. Zatrsajte si aj vy doma s mamčou.

PSY v Ellen Degeneres Show







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk