Anne Hathaway je stiahnutá z trhu Slobodných

pridal sugar 30.9.2012 o 11:49


Anne Hathaway sa vydala. Ani nepočkala kým jej dorastú vlasy, aby na fotkách dominovalo jej husté, dlhé háro. Miesto toho na jej hlave dominoval poriadny závoj, ktorý vyzeral ako lyžiarska čiapka s kvetom, na ktorý je napojená babkina záclona. Nikdy by som nepredpokladala, že Anne sa zahalí do toľkej „výzdoby“.

Niektorým nevestám by stačili šaty ušité z Ančinho závoja. Takej Kalisovej určite. Teraz dosť fičia jednoduché svadobné šaty, ktoré nemusia byť ani biele, ale Hathaway (alebo Anna Zahataná cesta) stavila na romantickú klasiku. Jej šaty sa mi páčia, najmä vrch  plus zaujímavý vzor čipky, ale prúser je, že neviem, kde končia šaty a kde začína závoj. Možno je to iba týmito nekvalitnými paparazzi fotkami (veď sa hneď neodúvajte, paparazzi, my sme vďační, že ste čakali pol dňa na stromoch, aby ste nám priniesli aspoň tieto obrázky). V každom prípade si myslím, že ten závoj jej radšej mohlo odfúknuť, vystačila by si len s tým obväzom na hlave.

Kým iné nevesty hystericky oddaľujú deň svadby na čo najskorší možný termín, aby im ešte o kúsok stihli narásť vlasy, dali dole aspoň niekoľko kíl, prípadne aby stihli porodiť :), Anča nič také neriešila. Ako som napísala vyššie, na svadbe si vystačila aj so svojím chlapčenským účesom. Nuž a momentálne je taká vychudnutá aká ešte nebola. Ak netušíte, koho si to vlastne vzala, jej novomanžel je Adam Shulman. Nie je to žiadny krásavec, ale aspoň Anne môže odísť  na niekoľkotýždňové natáčanie bez toho, aby naňho nasadila súkromne očko. Čím krajší chlap, tým menej pokojného spánku pre ženu. Myslím, že Anne sa bude nasledujúce roky spať dobre. Možno časom začne aj chrápať.

Anne sa vo svojich šatách od Valentina fotila na prašnom poli. Ešteže to dáva zmysel. Svojho Adama si zobrala včera, pred 180 hosťami. Všimnite si ako Adamova ruka „romanticky“ zablúdila, už sa zjavne nevedel dočkať  svadobnej noci…

 

 

 

 

 

 

 

 Adam a Anna na kvalitnej foto. Aby ste ich aj do ksichtu videli…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk