Solange Knowles sa nevzdáva

pridal dominique 3.10.2012 o 8:38


Solange sa snažila hudobne presadiť už viackrát. V roku 2003 vydala album Solo Star a o päť rokov uzrel svetlo sveta album Sol-Angel and the Hadley St. Dreams. Najnovšie natočila videoklip s retro nádychom k piesni Losing You. A od té raz už bude slávnejšia než sestra Beyonce.

Farebný klip natáčala v Juhoafrickej republike v Kapskom meste. Ide o spontánne zábery bez zaplatených modelov či modeliek. Je to celkom zaujímavá zmena oproti premakaným videoklipom, kde „spontánne“ začne celá ulica tancovať tú istú choreografiu.

Časom sa uvidí, či jej tretí album prinesie takú slávu, ako jej sestre. To by však asi musela najprv zbaliť producenta Jay-Zho. Ten by si potom spieval: „Tak sa pýtam, pre ktorú mi srdce bije, kvôli tebe dýcham, no kvôli sestre žijem.“

Beyonce sa o svoju pozíciu nebojí a na svoju sestru je hrdá. Tvítla: „Solo! So proud of you!!! This video & song=certified JAM!!!! LOVE. Congrats!“




Zaradené pod: celebritný guláš, hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk