Odpočítavanie sa začalo

pridal sugar 4.10.2012 o 11:50


Dobre si obzrite túto tvár. Je možné, že čoskoro už nebude taká… celistvá. Alebo ju už neuvidíte nikdy, lebo spolu s telom bude zakopaná na záhrade Chrisa Browna. Pretože vec sa má tak… akoby som to slušne povedala… že Rihannina vagína už Chrisovi odpustila a prijala ho naspäť.

Povedané na rovinu: Niet žiadnych pochýb, že Rihanna a Chris spolu šukajú. „Ale ako to vieš, sugar?“ určite sa pýtate. „Ako si môžeš byť tak pekelne istá? Veď to, že spolu naspievali pesničku o tom akoby sa vzájomne vytrtkali, niekoľkokrát spolu žúrovali, pobozkali sa na nejakých cenách, Rihanna každému na počkanie rozprávala, že Chrisovi odpustila a nakoniec sa v Oprah šou  rozrevala, že „navždy ho bude milovať a je láskou je života“, ešte vôbec nemusí znamenať, že spolu majú sex!!!“

Chápem vás, priatelia. Stotožňujem sa s vašou logikou, že keď sa vás „láska vášho života“ pokúsi v amoku zabiť, vyklepať  vás ako rezeň na nedeľu, mali by ste rýchlo vytriezvieť. A vyhýbať sa tejto osobe oblúkom, prípadne si zavesiť jeho gule nad kozub. Aby ste nezabudli. Rihanna ale fajčí priveľa trávy a jej pamäť je na tom biedne. Prečo by inak trávila noci s Chrisom na hotelovej izbe? Riha momentálne obýva newyorský apartmán v Gansevoort Park Hoteli a už druhý deň po sebe z neho videli vychádzať Chrisa Browna. Títo dvaja… ľudia… prekypujú inteligenciou a dobrými nápadmi a rozhodli sa nás okabátiť. Že akože netrtkajú. A už vôbec nie spolu. Najmä Chris. Ten sa hrá na nindžu  –  je presvedčený, že keď vyjde z hotela pol hodinu pred Rihannou, nielenže si nedáme dva a dva dokopy, ale ho ani neuvidíme. Lebo má superschopnosti. Dá ženskej po papuli keď treba a ona ho miluje ešte viac. Najskôr sa s ním súdi, aby sa k nej nemohol priblížiť, potom vypisuje na twitter, aby sme sa „modlili za jej, baby, aby súd jeho podmienku zrušil.“ A keď dokáže toto, dokáže sa zakrádať vchodovými dverami tak, že ho žiaden z tých dvestopäťdesiatich číhajúcich fotografov necvakne. Bože, pomôž.

 

 

 Chris sa zakráda z Rihanninho hotela. Hľadala som na jeho teplákoch stopy po semene, ale potom mi došlo, že Rihanna od radosti  prehĺtala ako divá. Alebo to bol Justin Bieber? Tá biela tyčka…

 

 

 

 

 

 

Rihanna, máš to spočítané… Koľko dávate boľševikovi?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk