Komédia, ktorú by bolo dobré vidieť

pridal zoe 4.10.2012 o 10:06


Movie 43. Tak sa volá. Je to film, ktorý pozostáva z dvadsiatich piatich komediálnych segmentov. Premiéru bude mať až koncom januára, ale trailer máme k dispozícii už teraz a… och, ale je dobrý!

Verte, či nie, je to on…

Komédia pôsobí drzo, nápadito a nekonvenčne. A ja také rada. Popis filmu doslova hovorí, že sa jedná o „nehanebnú, búrlivú zábavu, pri ktorej vám padne sánka“ a dodávajú aj varovanie: „film nie je pre ľudí so slabým žalúdkom, sklonom k odpadávaniu alebo pre divákov, ktorí sa ľahko pobúria“. Čiže je pre nás, pikoškári. Spravili nám film!

Tento film má za dôsledok režisér Peter Farrelly. To je ten istý, ktorý má na svedomí aj film Niečo na tej Mary je či film Blbí a blbší. Peterovi pomáhalo ešte asi desať iných režisérov a približne rovnaký počet scenáristov. A zaujímavé je aj filmové obsadenie. Peter zrejme prišiel na posledné predávanie Oscarov a zahlásil, že prvých desať radov bude hrať v jeho novom filme a tak aj bolo. Inak si to neviem vysvetliť. Vo filme totižto hrá polovica Hollywoodu začínajúc od takých hviezd ako je Kate Winslet, Uma Thurman, Richard Gere, Gerard Butler, Kristen Bell, Jimmy Bennet, Hugh Jackman, Ana Farris, Kate Bosworth, Josh Duhamel, Kieran Culkin, Justin Long, Johnny Knoxville, Emma Stone, Naomi Watts… A máte pocit, že už končím? Nooo… Nie…Sean William Scott, Chloe Moretz, John Hodgman, Stephen Merchant, Liev Schreiber, Jason Sideikis, Matt Walsh, Jeremy Allen White, Chris Pratt, Terrence Howard, Elizabeth Banks a ďalší. Nemám na to celý deň.

Gerard Butler je v tom traileri ako akýsi leprechaun. Rozhovor Emmy Stone a Kierana Culkina (áno, ten chlapík v traileri pri Emme je Kieran) je úžasný a tie driblujúce penisy na konci…Škoda rečí. To jednoducho treba vidieť. Ja si idem hodiť slučku lebo som nezistila prečo sa film volá Movie 43. Prečo práve 43? Čo toto číslo znamená? Prečo to nikde nepíšu? Prečo mi to nikto nepovie?! Mamka mi vravievala, že nesmiem brať od cudzích ľudí sladkosti. Znamená to, že mám zahodiť to kinder vajce, čo som dnes dostala od vrátnika?

 …Ani bohovi. Vajce je moje.

 








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk