Frajer a bradavka Lady Gaga plus Donatella Versace zblízka

pridal sugar 7.10.2012 o 17:32


To všetko vás v tejto pikoške čaká a neminie. Svetlom na konci tunela by vám mal byť Taylor Kinney. Opakujte si:„Uvidím, Tylera, uvidím Tylera a to ostatné už dáko prežijem.“ Tak, a teraz smelo na pokračovanie.

Začnime tým najpozitívnejším a rozhodne najkrajším: Taylorom Kinneym. Jeho príťažlivosť je priamoúmerná Gaginej divnosti (a to som volila slová), a tak sú tí dvaja naozaj veľmi neštandardný pár. Na verejnosti sa spolu veľmi neukazujú, ale sem-tam Lady Gaga tvítne fotku ako ju nahú drží Taylor v bazéne (mrcha jedna!). A tiež sa spolu zobrali, ale len vo videu. Je zaujímavé, že chlap ako Taylor, ktorý môže mať na každý penis prst sto ženských sa zamiloval práve do Gagy. Vlastne to nie je zaujímavé, je to logické. Keby ste mali možnosť chodiť s „najväčšou hviezdou na svete“ ako Gagu nálepkujú, nevyužili by ste príležitosť? Predtým ako o neho zakopla svojimi  polmetrovými platformami, to bol v podstate nikto, len dobre vyzerajúci herec a model, a takých je v Hollywoode za každou palmou desať.

Tieto Taylorove fotky sa objavili v novom čísle Bullett magazínu spolu s rozhovorom, ale keďže v ňom neprezradil nič o Gage, ani dĺžke svojho penisu (či jej) nič som z neho neprekladala. V Taylorovom prípade sa úplne stačí pozerať.

Taylor sa objaví v novom seriáli Chicago Fire, kde bude hrať požiarnika

A teraz ideme na tú divnejšiu časť tejto pikošky. Ak máte problémy so srdcom, či sa rýchlo rozrušíte alebo napnete, odporúčam vám rýchlo sa odklikať preč. Cez týždeň sme sa zamýšľali nad tým, prečo je novou BFF Lady Gaga práve Umrtela Versace. Jednou z teórii bol návrat stratenej dcéry domov, ale potom sme prišli na to, že to bude tým ksichtom. Pri Versace by aj Martinka z Turca vyzerala ako „hvízda“. Raz darmo, jednooký je medzi slepými kráľ. Gaga však chce mať okrem úprimného priateľstva asi aj všetky Versace veci zadarmo (je kríza, treba šetriť!). Prečo by inak dotiahla z Ameriky do Milána fotografa hviezd Terry Richardsona, aby ju a Donatellu fotil? Inak, mohla ušetriť za Terryho  cestovné náklady, lebo také fotky by im cez mobil urobil aj bodyguard. „Dievčatá“ si museli dať poriadne do nosa, keď sa ako také dve roztopašnícke dievky správali. Tým do nosa, myslím samozrejme koks. Ako inak by Gaga za pár týždňov schudla desať kíl? A prečo Donatella nespácha samovraždu každé ráno, keď sa pozrie do zrkadla? A prečo je nejaký chlap schopný dobrovoľne fotiť  tieto dve nádhery (a nazúmovať objektív do Donatellinej tváre)? To všetko ten koks všemocný…

Bojím sa, že sa raz v noci zobudím a keď sa pôjdem vycikať uvidím na chodbe tento výjav… Bŕŕŕ, smrť ma preskočila

A niečo špeciálne pre „gurmánov“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk