Koho supervlasaté bábätko?

pridal sugar 7.10.2012 o 12:45


Takže Justin Bieber nie je dieťa s najhustejšími vlasmi na svete…

Bábätko sa volá Marlowe a je to dcérka Sienny Miller

Keď som videla prvýkrát fotky Sienninho dieťaťa, myslela som si, že je to chlapček. Teda, úplne najskôr som si pomyslela: Jesuuuuuus, to sú ale husté vlásky! Keby sa Sienne pri prebaľovaní nešťastnou náhodou skotúľalo na zem, všetko je v poriadku. Na hlave má predsa prilbu (mnoho našich playmatiek v dectve také šťastie nemalo).

Siennino prvé dieťa je teda dievčatko a vlasy má na svoje štyri mesiace husté až-až. Raz z nej môže vyrásť krásavica, ktorá bude mať dlhšie háro ako Nora Mojsejová, len nech už tie vlásky nehustnú. Aby sa náhodou nerozhodli uzurpovať si aj iné miesto na hlave ako to, ktoré im je určené. Napríklad na čele. Chceme ti vidieť do očí, Marlowe! Hmmm… Marlowe. To meno mi pripomína Marlenku. Marlenka… moja láska, vášeň, prekliatie. Ak existuje nebo, je tam všetko z marlenky a nie sú tam žiadne  osy. Alebo nech majú aspoň anjeli krídla z marlenky. Vyhodia ma odtiaľ, keď im ich zožeriem?

Vráťme sa späť na zem. Siennu si možno pamätáte ako večnú frajerku večného frajerkára Juda Lawa. Tí dvaja sa dokonca zasnúbili, ale potom vyšlo najavo, že Jude ju podvádzal s pestúnkou svojich detí (celé zlé!) a tak sa rozišli. Potom sa ešte zišli a rozišli niekoľkokrát, ale Siennina blonďavá hlávka nakoniec pochopila, že Jude je nenapraviteľný suk(n)ičkár a nadobro ho poslala k vode. Svoje šťastie našla po boku herca Tom Sturridga, s ktorým má práve malú vlasaňu.

Sienna a Marlenka Marlowe

O Sienne sme vám nepísali, že je tehotná, lebo sa nám to nezdalo až také podstatné  a zaujímavé (všetku pozornosť na seba strhla Jessica Simpson). Tak tu je tehotná Sienna, aby ste sa necítili ukrátení

Otec malej Marlenky a zároveň Siennin snúbenec Tom Sturridge, sa nemusí báť, že Jude Law urobil robotu zaňho. Akokoľvek by sa snažil, jeho spermie by taký vlasový potenciál nevyprodukovali…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk