Mila Kunis je najsexi žijúcou ženou

pridal dominique 8.10.2012 o 8:26


 

Aspoň podľa magazínu Esquire, kde je predsedom poroty pre tento rok Ashton Kutcher. Asi. nikto nepochybuje o tom, že Mila je sexi, ale takýchto Míl behá po svete vcelku dosť. Ak sledujete Modern Family, tak jedna Mila v podobe Haley hrá aj tam.

Žezlo najsexi žijúcej ženy prebrala od Rihanny, ktorej je to jedno, lebo má naspäť Chrisa Browna. Ten dal kopačky svojej priateľke a zložil pieseň svojej jedinej láske. Jeho ex je z toho na prášky. Navždy zostane tou, ktorú Chris podvádzal s Rihannou.

Naspäť k Mile. Tá chcela na titulke potvrdiť, že si titul najsexi žena zaslúži, a tak fotila hore bez. A bola sexi. Misia splnená.

Rozhovor bol už o niečo trápnejší. Za zmienku stojí napríklad vyjadrenie o jej prevažne komediálnych úlohách vo filmoch: „Vtipné scény sa mi hrajú skvelo, ale v skutočnosti nie som vtipná. Ak si človek myslí, že je vtipný, tak ním prestane byť.“

 

Mila Kunis a Robin Williams pri natáčaní filmu The Angriest Man in Brooklyn







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk