Tanec pre dobrú náladu

pridal zoe 9.10.2012 o 12:21


Čo vás dnes nasralo? MHD? Šéf? Kolega? Politik? Bol to Fico? Alebo fakt, že ste po roku opäť našli odvahu zapnúť telku a tam stále „kiasi pliaga“ so slovom „Farma“ v názve?! Vytrhli ste telku zo steny, spadla vám na nohu a v záchvate zúrivosti ste ju vyhodili von oknom? Trafili ste holuba a došlo vám, že telka ešte nie je ani splatená, čo?

Každý má občas blbý deň. Niektorí ľudia sa dokážu dostať za rekordný reakčný čas do stavu maximálnej nasratosti. Najčastejšími iniciátormi týchto stavov sú Jehovovi svedkovia, výplatné pásky a Ficova tvár. Zašlo to už tak ďaleko, že nasratí a zmätení ľudia zakladajú na fejsbúku skupiny typu „Aj vás naserie, keď si kúpite sáčok vzduchu a sú v ňom čipsy?“ alebo „Pokojne si pozerám reklamy a zrazu mi do toho jebnú film!“.

Ale veď netreba sa tak pajediť, ľudia. Stres je škodlivý. Budete všetci škaredí a vyčerpaní a priskoro zostarnete. Preto som na dnes vybrala pár tanečných videí, pri ktorých by vám mala rapídne stúpnuť nálada. Nechajte sa inšpirovať hudbou a zvodnými rytmami našich dnešných tanečníkov a pošlite stres do rite.

Na úvod si pripomenieme tohto komika, ktorého „Dance Evolution“ video zožalo nesmierny úspech pred pár rokmi. Pamätáte si ho ešte? Judson Laiplly.

O zábavu sa nám opäť postaral aj juhokórejčan PSY, keď si na koncerte odtancoval choreografiu na pieseň od Lady Gaga aj Beyonce:

Najlepšie sa tancuje, keď vám už načisto prepína. Tu je dôkaz.

Pre tých, ktorí počúvajú dubstep tu mám tiež lahôdku. Mimochodom ten dubstep znie ako niečo medzi zvukmi vo videohrách a mačkou v mixéri, tak sa nečudujte, keď vám z toho začne je*kať ako tuto kolegovi z Ruska.

Ellen Degeneres vytvorila pred rokom vo svojej show segment, kde vyzývala ľudí aby natočili na video ako tancujú za chrbtami nič netušiacich ľudí. Nazvala to Ellen´s Dance Dare a jej výzvu prijali aj herci ako Emma Stone, Zac Efron a Taylor Swift.

Taylor Swift a Zac Efron

Emma Stone







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk