Lady Gaga zas upriamila všetku grcku na seba

pridal sugar 9.10.2012 o 10:31


Zdá sa, že najnovším trendom medzi spevákmi je počas koncertu hádzať tyčky do zákulisia. Bíber a Gaga mali aspoň toľko slušnosti, že sa otočili k fanúšikom chrbtom, ale na taký koncert Marilyna Mansona by som si radšej zobrala dáždnik…

Tieto americké popové hviezdy sú také talentované! Naraz dokážu tancovať, spievať aj grcať. Ako to robia?! A nehovorte mi, že idú na playback, prečo by od nás pýtali toľko eur za lístky?!

 

Ja viem, že zas o tej Gage, ale keď ona je nevyčerpateľnou studnicou šialeností, na ktorú nemá ani Iveta Bartošová. A všetci vieme, že keby sa Bartošová jeden deň neobjavila v bulvári, svet by sa zrútil.

Čestne priznávam, že som sa na videu vyššie LOL, ROFL a ešte LMFAO. Niežeby som niekedy sama nehodila grcku, ale tá snaha Lady Gaga pokračovať v šou akoby z nej nestriekali zvratky ako z fontány je ohromujúca. A strašne vtipná. Čo narobím, som len človek. A ľudia sa odpradávna chechtali na trapasoch druhých. Nuž a odkedy je každý mobil vyzbrojený kamerou a existuje youtube, žiadna grcka senzácia nám neujde.

Okrem Gagy ma zaujal aj jej tanečník, ktorý si zrejme všimol, že sa jej jedlo tiež prišlo pozrieť na koncert v Barcelone, ale snažil sa chrabro vyhadzovať údmi tak, ako to mali nacvičené. Prípadne v grckách tancoval a čudoval sa čo sa tak šmýka. Tie pop hviezdy sú v poslednej dobe čudné… Najprv Justin Bieber hodí šabľu dlhšiu ako nosili Turci do vojen a pár dní na to, sa to isté stane Gage. Tá sa zgrcne rovno štyri razy, aby bolo veselo. Ak vylúčime možnosť, že sú obaja v tom (aj keď Justin vyzerá ako žena, ale je pravdepodobne muž a Lady Gaga zas naopak), napadá mi ešte veľmi zlý koks. Hollywoodsky díler (Kto myslíte, že to je? Charlie Sheen, Lohanka alebo Courtney Love? Hlasujte teraz!) to posral a od Kolumbijcov nezobral prvotriedny tovar, ale taký mixnutý Persilom a múkou. Do tejto teórie však nezapadá Justin. Pochybujem, že to dieťa koksuje. JéBé je tak maximálne nafetovaný z vône mladých panien, ktoré odpadávajú na jeho vystúpeniach. Diskutéri na fórach už navyše prišli na to, prečo vygrcal toľko „bielej tekutiny“. Citujem: „Hovorí, že to prehnal s mliekom. Iste. V šatni urobil Ushera a toto je výsledok.“

Gaga by teoreticky mohla grcať semä, veď má na to žrebca ako sa patrí, ale keďže za posledných pár týždňov šialene schudla, je navyknutá grcať ÚPLNE všetko čo prehltne. To, že sa jej to stalo na koncerte, je stále v poho. Aspoň sa o nej hovorí a ona také rada. Skôr sa obávam, že sa raz na pódiu, v rámci svojho imidžu, rozhodne porodiť. Votrelca či dieťa. Výber nechám na vás.

 

Gaga pred cca. dvoma mesiacmi

 

Gaga teraz (Gaga je tá napravo)

 



Zaradené pod: Celebrity, Lady Gaga, OMG!, grcky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk