Vyhynutý druh boybandový

pridal zoe 11.10.2012 o 11:43


Rozopnuté dlhé biele saténové košele. Zasnené pohľady doblba. Teatrálne spomalené pohyby rukami. Dlaň na hrudi, keď zaspievajú slovo „heart“. Doteraz som úplne neprišla na to, v čom spočíva genialita boybandov. Ale je tam tá genialita. Musí byť hlboko zahrabaná. Ale je tam. Pri-sa-hám!

Ja viem, že ma za toto bude taká dobrá polovica z vás chcieť prikovať o rozpálený radiátor, ale rozhodla som sa vniesť vám do života trochu teraz už skoro zabudnutej a podľa môjho skromného názoru aj hlboko nedocenenej, hudby. Dnes už neexistuje veľa naslovovzatých chlapčenských skupín. Existuje chlapčenská skupina One Direction, ale títo holobriadkovia sa vôbec neriadia dávno zaužívanými pravidlami pre boybandy z 90. rokov. Neukazujú nám polovyvinuté hrudníčky v rozopnutých košuľkách ako to správne robil Nick z Backstreet Boys. Netancujú v daždi bosí. Nenacvičujú zosúladené tanečné choreografie s mikrofónmi. Ani sa nechytajú za srdce, keď spievajú. Očividne netušia ako to v boybandoch chodí. Sú jednoducho úplne nanič. Preto vám chcem pripomenúť pravé a nefalšované boybandy, ktoré sú dnes už vyhynutým živočíšnym druhom. Spomínajme na nich v dobrom.

All 4 One bol boyband z 90. rokov, ktorý prerazil ich prvým a asi aj posledným hitom „I swear“. Natočili ho celý vo farbách sépie pre docielenie správneho romantického efektu. Skupinu tvorí černoch a černoch a hispánec a bifľoš. To je všetko čo o nich viem.

Take That. Tak títo sa naozaj naozaj snažili o comeback. Ale už tam proste nebolo to spievanie v daždi a veľa ľudí im to preto nezožralo. Dnes už jednoducho neuvidíte v klipe muža ako objíma sám seba v daždi alebo ako sa nežne túli k stĺpu a nie je to za účelom komického efektu. Je to strata.

New Kids On The Block. Im comeback takisto nevyšiel a ja vám aj poviem prečo. Lebo ten vľavo už nemal na sebe traky, ten v strede nemal šiltovku naboku hlavy a ten vpravo nemal leopardiu vestu na saku. A žiaden z nich už nemal na hlave trvalú vyformovanú do jednej veľkej vlny na čele. A tí traja, čo tam boli pôvodne len na okrasu sa pri comebacku, bohužiaľ, pokúšali spievať.

´N Sync. Blonďavý Justin Timberlake spieva a štyria ďalší chlapi tancujú okolo neho, visia zo šnúrok a šmýkajú sa po stenách. Na nezaplatenie.

Backstreet Boys. Čo si budeme hovoriť. Títo chlapci sú králi boybandov. Je tam všetko. Gestá, pohľady i rozopnuté košuľky. A dážď. Nezabúdajme na ten dážď!

Ešte raz Backstreet Boys pre tých, ktorí stále nechápu, prečo som ich korunovala za kráľov. I Want It That Way.

A ešte raz BSB, pre tých čo sú načisto natvrdlí a nedajú si povedať. Backstreet boys sú fasa! Amen. Dovi.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk