Mater Lindsay Lohan je tiež na kokse. Neuveriteľné.

pridal zoe 12.10.2012 o 10:31


Ach, Lindsay. Ty chúďa pridrbané. Ťažko mi o tebe písať lebo mám pocit, že len lacno využívam tvoju vlastnú mentálnu labilnosť a tvoju túžbu po pozornosti vo svoj prospech. Čo už. Budem sviňa.

Blbá a blbšia

Ono si teraz tak trochu vysvetlíme prečo je Lindsay taká aká je. Jablko totižto väčšinou nepadá ďaleko od stromu a Lohankina pridrbanosť bude priamoúmerná pridrbanosti jej rodičovskej bunky. Najprv vyšli na povrch správy, že jej tatko privolal políciu lebo Lindsay sa s mamkou Dinou hádala o to, ktorá si pojazdí v limuzíne. Ich hádka sa nezaobišla bez fyzického násilia a Lindsay skončila s roztrhnutým náramkom a reznými ranami na nohách. Na nohách. Áno. Čo sa vám nezdá? Vás mamka nekope do holení podpätkami, keď ju nepočúvate?

No keďže je Lindsay decko rozmaznané a nevie strpieť ani pár buchnátov maminými podpätkami, tak zavolala svojmu ockovi, aby jej prišiel na pomoc. A Lindsayin tatko je už veru iná reč. Ten to s Lindsay myslí dobre a záleží mu len na jej šťastí. Preto ako správny otec roka predal bulváru nahrávku Lindsayinho hovoru asi tak dvadsať minút po onom incidente. Zlaaaatýýý. Z Lindsayinho hovoru aj zo spovedí okolitých svedkov vyplýva, že skôr než o to, ktorá použije limuzínu sa hádali o peniazoch, ktoré Lindsay požičala mamke. Lindsay ich zrejme chcela späť lebo jej doma došli zásoby čarovného bieleho hop-šup prášku. Ten sa miesto do kozuba vhadzuje priamo do nosa a prenesie vás dopredu v čase tak, aby ste vo svojich dvadsiatich šiestich rokoch vyzerali ako vyžitá štyridsiatnička. A taký čarovný prášok niečo stojí. Ďalším kameňom úrazu počas ich hádky musel byť aj fakt, že si Dina sama dala kúsok z Lindsayinho prášku a to sa už Lindsay nepáčilo. Veď si ten rozhovor pokojne vypočujte:

Tak vidíte. Ťažko povedať, ktorá z nich je z toho prášku viac magická. Lindsay by som neverila ani pehu na nose lebo z jej úst už naozaj vyšlo kadečo. Jedno je však isté; v tejto rodinke je jeden pridrbanejší než druhý. Deti, ak máte podobných rodičov ako tuto Lindsay a mamička vám tvrdí, že musíte ochutnať z jej „múky“ a k „múke“ vám prinesie zrkadielko a kreditnú kartu, tak volajte na linku detskej dôvery a tam vám milá teta vysvetlí, že nie je múka ako múka. Kebyže vám mamička nakúkala cez rameno tak vám telefónne číslo zašifrujem: gulička, snehuliak, gulička, gulička, palička, palička, sedmička, snehuliak, sedmička, snehuliak. Som génius, dorite.

Lindsay sa dnes už s mamou objímala. Pred fotografmi, samozrejme.

 

 

Aj pusu od tatka dostala







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk