Candice Swanepoel predvádza telo… a bielizeň

pridal sugar 13.10.2012 o 22:52


Na tomto obrázku to síce tak nevyzerá, ale v pokračovaní zočíte na dokonalom tele Candice Swanepoel aj nejaké spodné prádlo. To je infoška pre pikoškárky (sexy bielizne nikdy nie je dosť). Pánom zas dávam na vedomie, že má na sebe IBA to prádlo…

„Bože som taká tučná! Nemala som piť ten pohár vody…“

Candice Swanepoel je modelka Victoria’s Secret, ale to by väčšina z vás mohla vedieť. Paradoxne ju Leonardo DiCaprio  zatiaľ nedostal. A to môže byť pre vás novinka, lebo vyznať sa v Kapríkovom ľúbostnom živote založenom na neustálom obmieňaní blonďavých topmodeliek, je fakt náročné. Takže ešte raz: TÚTO NEMAL.

Candice už dlhšie randí s týpkom, ktorý vyzerá ako gay. Ale asi nie je, keď s ním chodí. V Hollywoode síce nie je nič prekvapivé na tom, že krásna baba chodí s gayom, aby maskovala jeho homosexualitu, ale to len v prípadoch keď ide o Georga Clooneyho naozaj slávneho chlapa. Jej chlap – Hermann Nicoli –  je „len“ model a tak sa maskovať nepotrebuje. Navyše keby bol gay, mal by to v modelingu ľahšie. Mohol by sa škriabať na vrchol cez údy módnych návrhárov. A navyše by si medzi modelmi rýchlo našiel pekného frajera. Počula som, že baletky zostávajú na ocot, lebo všetci baleťáci sú… no baleťáci. Našťastie, že modelky sa kamarátia s  hercami, spevákmi a milionármi.

Mimochodom, Candice je najchudšia z modeliek Victoria’s Secret. To už je aké prvenstvo, byť najchudšia z najchudších. Pre svoju mušiu váhu mala problémy v práci, lebo jej zamestnávateľ je známy tým, že preferuje modelky, ktoré nevyzerajú ako somálske ženy pred umretím (stačí, že vyzerajú ako somálske ženy ?? ). Napriek tomu je Candice jednou z najobľúbenejších tvárí Victoria’s Secret a šliape na päty aj takej sexbombe ako je Adriana Lima. Aby ste si nemysleli, že tieto fotky sú čistý retuš, tu si pozrite jej telíčko bez zásahu grafikov.

Candice Swanepoel a jej spomínaný frajer Hermann Nicoli. Nemôžem si pomôcť, ale obaja vyzerajú tak akoby im trup obžral žralok







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk