Matthew Fox. Stratený a nájdený.

pridal sugar 14.10.2012 o 14:05


Tento názov pikošky zavádza. V skutočnosti by tam malo stáť „Stratený a stratený„. Odkedy skončil seriál Lost a upadol megazáujem o pána Foxa, stratil sa ešte viac ako bol na tom ostrove. Nemá do čoho pichnúť (zatiaľ žiadny sexškandál) a tak chľasce a kope vodičky autobusov do rozkroku. Veď si to povieme.

„Hej, počuj! Ja som gentleman. Si unavená? Sadneme si na lavičku. Vydrž. Len z nej skopem tie dve staré dôchodkyne. Nakopem ich tak ako ich ani život nestihol. Úáááá…“( ženský krik)

Matthew Fox (46) prežíva typický hollywoodsky syndróm P.I.Č.A. (Po Istom Čase Anonym). To znamená, že počas trvania seriálu Lost (2004-2010) bol megahviezdou, zrazu to všetko skončilo a teraz si môže ísť kúpiť rožky bez toho, aby sa vôbec niekto obťažoval za ním obzrieť. Alebo sa mu obchodníčka aspoň poďakovala za drobné navyše, krava sprostá! A to každého herca, ktorý raz zažil slávu bolí. Bolí tak, že sa mu po čase  vytvorí niekde v duši čierna diera, ktorá požiera zdravý rozum. A on sa ju márne snaží zaplniť litrami whiskey.

Syndróm P.I.Č.A. spôsobuje, že sa celebrita často správa ako P.R.I.J.E.B. (Persóna Riadne Indisponovaná Jednoznačne Emočne Blúdivá). Ergo, nevedno čo od neho očakávať. To iste netušila ani odvážna vodička súkromného autobusu, ktorá v auguste 2011 rozvážala celebrity na párty. Matthewa Foxa sa však rozhodla nezobrať, lebo podľa jej slov „bol veľmi opitý, tackal sa a nedokázal vyjsť hore schodíkmi.“ (LOL) Matthewov ožratý mozog si zrejme myslel, že „tá niktoška nespoznala, kto ON vlastne je“, zúrivo sa v ňom ozval syndróm P.I.Č.A. a rozhodol sa ju nakopať do… vagíny. A brucha a trupu. No proste skoksovaný Charlie Sheen sa má čo útočiť učiť. Samozrejme, Matt nemal z tohto ataku žiadne právne problémy, pretože sme si všetci rovní. Ale niektorí sú si rovnejší.

Matt však alkohol rád, a tak ho v máji tohto roku chytila polícia ožratého za volantom. Jeho dve dospievajúce deti musia byť na svojho ocka hrdé. Jedna vec mi však vŕta v hlave. V Hollywoode je každý druhý skoksovaný a naliaty a každý tretí si v takomto stave, keď všade naokolo vidí pobehovať ružové poníky, sadne za volant. A každý druhý z týchto tretích (kto rozumie má jednotku) to niekde napikuje. Ako je možné, že pri svojej šialenej jazde nikoho nezabijú??? U nás celebrity vraždia na každom kilometri (a to sú vraj triezve) a v Hollywoode je ich 500- krát viac a nič. Možno všetky tie stratené osoby v USA odteraz dávajú zmysel…

Tu máte (snáď triezveho) Matthewa Foxa v časopise Da Men

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk