Katie Holmes v MHD

pridal zoe 14.10.2012 o 12:45


Katie Holmes si od rozvodu s Tomom Cruisom dáva život doporiadku. Dom vymenila za byt v New Yorku, skontaktovala sa so starými priateľmi ako bol napríklad Joshua Jackson, teší sa z toho, že je späť na Broadwayi a neháda sa s mamkou, ktorá z nich si dnes vezme limuzínu, ale radšej pôjde metrom.

To, že si Katie zajazdila v metre zamaskovaná mušími okuliarmi je sympatické. Obliekla si aj sveter po dedovi, aby ju nik nespoznal a učesala si cestičku vo vlasoch podľa vzoru vlastného zadku. Neberte ma v zlom, teší ma, že táto pekná žena vyzerá ako ja v nedeľu ráno po opici. Znemená to, že ešte mám šancu. Ale to, že celebrita cestuje metrom nie je až také ojedinelé akoby sa mohlo zdať. Taký Keanu Reeves napríklad, vlastní podstatne menej luxusný byt ako Katie a metrom jazdí pravidelne a povedal mi ešte aj to, že si perie vlastné spodky. Minulú stredu na káve. Sme si s Keanuom veľmi blízki. Učím ho háčkovať. Náramky priateľstva. Uháčkovala som mu jeden s nápisom „Zoe je svetlo môjho života“ a priviazala som mu ho tak, aby si ho nevedel dať dole už nikdy. NIKDY. Odvtedy sa neozval. Neviem prečo.

Katie v MHD hrá sudoku na telefóne

  Keanu Reeves zasa číta noviny (a myslí na mňa)

Aj sa vzdal miesta na sedenie. Preto sme kamoši

Aj obeduje v metre

Jake Gylenhall má tiež rád metro

 

Mimochodom, Katie vyzerá v poslednej dobe naozaj šťastne (to nie je jej frajer, ale kolega)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk