Kate Gosselin a jej železná ruka

pridal zoe 15.10.2012 o 11:45


Kto nepozná Kate Gosselin nemusí sa ísť hneď hanbiť do kúta. Kate sa preslávila svojou reality šou „Jon&Kate Plus 8“ (táto žena porodila osem detí, z toho raz šestorčatá). V poslednej dobe sa však všade píše o tom, ako kope do psov a bije svoje deti lyžicou po hlave.

Kate sa počas svojej reality šou prezentovala ako vzorná matka a dokonca aj vydala zopár úspešných kníh ako boli jej „Multiple Blessings“ či „Eight Little Faces“. Jeden by si povedal, že Kate môže byť vzorom pre ostatné matky, ale zrejme chodila na rovnaký kurz rodičovstva ako mama Lindsay Lohan, pretože čelí všelijakým prazvláštnym obvineniam zo strany svojho ex-manžela. A dokonca jeho kamaráta (!) Roberta Hoffmana, ktorý o nej dokonca vydal knihu. Volá sa „Kate Gosselin: Ako oblba celý svet“. Robert sa snaží krvopotne dokázať, že Kate je asi taká vzorná a milá matka ako pes baskervillský.

Spomínaný priateľ Katinho ex-manžela prednedávnom obvinil Kate, že týra psov, ktorých si zaobstarali v rámci reality šou. Kate do nich údajne kopala, zatvárala ich do klietok, nedávala im najesť, napiť a klietky sa neobťažovala ani vyčistiť. Jeden zo psov na ňu vrčal, keď sa k nemu priblížila a preto prinútila Jona – vtedy ešte svojho manžela, vrátiť psov tam odkiaľ prišli. Za toto nezmyselné a kruté týranie by sa jej ušiel primeraný trest. Martinka z Turca by jej napríklad mohla vytrhnúť nechty z nechtových lôžok. Za spevu Martina Kittnera. Áno. Taká som ja krutá, keď ide o týranie psov.

Okrem toho Kate čelila aj obvineniam, ktoré sa týkali jej starostlivosti o svojich osem detí. Údajne fyzicky trestala aj dvojročné deti veľkou drevenou lyžicou. Neviem, či si spomínate na Octomamu. Chvíľu bola mediálnou senzáciou vďaka svojim osmerčatám. Neviem, či tým mamám preskakuje z toľkého nadmerného počtu detí, ale aj táto mama čelí obvineniam zo zanedbania starostlivosti o deti. Vraj nezasiahla pri prípade sexuálneho obťažovania medzi jej vlastnými deťmi. Čiže braček obťažoval sestričku a mamička sa len dívala. Ja viem, že vychovávať pol milióna detí musí niečo urobiť s ľudskou psychikou… Ja som si tieto mamičky predstavovala kývajúc sa v kúte, v ústach cumeľ, neprítomný výraz tváre, mrmlúc si pesničku z Teletubbies. Nikdy som nemyslela, že budú kopať do psov a fyzicky trestať bábätká. Ja už roky tvrdím, že za všetko násilie na tomto svete môžu Teletubbies. Ktorý človek by sa z tej psychodelickej detskej kraviny nescvokol?

Kate Gosselin

Kate Gosselin, keď čakala šestorčatá

Octomama s jej osemčatorčami (ani povedať sa to nedá) pre porovnanie

Teletubbies (klikať len na vlastné riziko)








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk