Rob Pattinson má veľké, veľké srdce

pridal sugar 16.10.2012 o 11:59


A podľa všetkého malý. Mozog.

KRISTEN: Prisáhám, Rob, väčšinou som s Rupertom hrala iba pexeso..

ROB: Ale veď pexeso bola naša hra! Sľúbila  si mi, že si ju už so žiadnym chlapom nikdy nezahráš!

KRISTEN: Hovorila som mu, že nech ma  počas nakrúcania nevolá do svojho karavanu na pexeso, ale bola som taká osamelá! A potom si kúpil človeče….

ROB: On na teba použil fintu s Človeče nehnevaj sa? Ten vypočítavý bastard! Moje dievčatko chlipne nalákal na  najlepšiu hru na svete a potom využil príležitosť… Odpúšťam ti, Kris. On ťa prakticky zneužil.

KRISTEN: Presne tak, to všetko on. Milujem ťa Rupert…teda… Rob, Robček. Poď, ubalila som nám pár jointov. A nachystala som človeče…

Tak tu máte prvý, novučičký fotodôkaz, že Kristen a Rob sú opäť spolu. Minimálne spolu komunikujú, bavia sa a podľa mňa do seba opäť zasúvajú genitálie. Veď aký zmysel by bolo stretávať sa s niekým kto vás po štyroch rokoch vzťahu podviedol, bez toho, aby ste si to nevysvetlili, neodpustili a neurobili za tým všetkým zlým hrubú čiaru. Rob musí mať v sebe minimálne centrofixu, keď dokázal Kristen odpustiť, že pred celým svetom z neho urobila paroháča, ktorý si nevie uspokojiť ustrážiť frajerku. A musí ju milovať. Šialene.

Nenosím ružové okuliare, ale napriek tomu že ich vzťah je divný (koniec koncov ako oni sami a najmä Kristen), neverím, že je to marketingový ťah. Nikto by toľké roky nedokázal predstierať niečo čo neexistuje. Najmä, keď sú obaja mladí, správne nadržaní, chcú si užívať a paparazzi idú po nich ako hyeny. Minimálne jedna, dve alebo sto Robových aférok by sa už dávno riešilo na bulvárnych titulkách, ale nikdy sa  intímne neobjavil s nikým okrem Kristen. A to o niečom svedčí. Chlapec má tiež svoje potreby a okrem miliónov  fanúšičiek schopných vlastnoručne si odrezať pílou končatinu za jedinú noc s ním,   pokukujú po ňom aj hollywoodske krásavice. Veď objaviť sa ruka v ruke s upírom Edwardom by znamenalo väčšiu pozornosť médií ako Kimina holá riť. Takže načo by zotrvával vo fejkovom vzťahu, keď mu doláre z Twajlajtu aj tak naskakujú na účet. A načo by v ňom zotrvávala Kristen, ktorú svet za jej podvod takmer odsúdil na hranicu. Verte mi, ja mám vždy pravdu.

Ale nechcem sa tváriť, že som jedna z veštíc, ktoré vám  na desaťtisíc percent správne odpovedia, vďaka pár farebným gýčovým kartám a ich „daru tretieho oka“, na vaše intímne  otázky. Viete čo myslím. Po polnoci zavoláte nejakej divnej zmachlenej panej, položíte jej otázku a oni vás potom stiahnu z linky, aby ste nemohli protestovať na to, čo jej vyletí z úst. „Tááák, vidím, že ste prežila ťažký rozchod (lebo rozchody sa vždy prežívajú ľahko), ale to auto si kúpte, využijete ho“ (no neverííím!). Napríklad táto veštba reálne odznela na jednej českej stanici, kde pani plná hrkotavých náramkov odpovedala na otázku akejsi Markéty, že „ako to vyzerá s jej vzťahmi do budúcna a či si má kúpiť auto, o ktoré má záujem.“

Ľuďom jebe. Keď to môže spievať Rytmus, tak to môžem ja napísať. Veď aj mne jebe, ale našťastie nevolám šarlatánom, aby som s nimi za 3 sekundy čo som na dráte, nadviazala telepatický kontakt a oni jasne videli moju budúcnosť. Aj vy si šetrite euráčiky a nevolajte im. Keď už tak, navštívte vešticu. Niektoré, opakujem niektoré, majú ozajstný dar. Ako keď sa jedna na mňa pozrela, nič o mne nevedela, chytila ma za ruku a povedala mi čo všetko sa stalo v mojom živote. Úplná trefa do čierneho, samé konkrétne veci, žiadne táraniny typu „v puberte ste dostali menštruáciu“ alebo „vo vašej kabelke sa nachádza mobil.“ Doslova ma čítala. Ako knihu. Bol to zvláštny pocit. Trochu desivý a trochu oslobodzujúci. Ale neviem či niekedy pôjdem znova. Či niekoho opäť pustím do svojej hlavy. Ale tú jednu skúsenosť neľutujem. Vy ste si niekedy dali vyveštiť? Ak máte nejaké skúsenosti, tak sem s nimi, prudko ma to zaujíma.

 

Rob a Kristen sa spolu prvý raz objavili  na verejnosti po afére s režisérom Rupertom Sandersom. Išli si vypiť so skupinkou svojich kamarátov a vzájomne sa dotýkali

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk