Tajomstvo Kiminej rite

pridal sugar 16.10.2012 o 10:05


Každá riť má svoje tajomstvo, Kim má Najväčšie.

„Ná-nananana-náá, som Kim a som najkrajšia. Moment, čo do pekla…? Riť, ty si mi zasa zožrala tangáče!“

Práve mi napadol taký vtip, že: Kim si ide obliecť nejaké zo svojich 500 tangáčov a márne hľadá v šuflíku aspoň jedny. „Kde, mám všetky tangáče?“ zhíkne žalostne Kim. Z jej šatníka sa k nej pripotkýna na smrť vychudnutý jednorožec (z jeho čarovných vlasov si Kim dáva šiť úzke šaty, ktoré sa nikdy neroztrhnú, akokoľvek je v nich narvaná.) „Kííím, “ slabým hláskom prehovorí mýtické zviera:, , Máš ich všetky v riti!“ Kim jeho bezočivosť, a to že na ňu prehovoril bez povolenia rozčúli do nepríčetnosti: „Drž hubu, ty mulica a bež sa naspäť tváriť, že si škaredý vešiak!“ Jednorožcovi sa vykotúľajú dve veľké slzy z očí a na mieste, kam dopadnú ihneď vyrašia biele ľalie. Kim sa naserie ešte viac a kopne vysokými podpätkami jednorožca do chudého zadku:“Ty! Ty máš riť! Ja mám zadoček. A prestaň tu  čarovať tú bielu burinu, podlaha ma stála 5000 dolárov! Jednorožec pomaly odchádza so sklonenou hlavou. Keď sa za ním zavrú dvere šatníka, Kim chvíľu počká a potom si siahne medzi polky. Nahmatá tam veľa látky. Natiahne ju a vidí, že sú to jej stratené tangáče, navrstvené jeden na druhom, zlepené semenom Kaňu Westa. „Tak preto sa stále smeje, keď to robíme odzadu…“. Fucker, za toto mu mesiac nedám!

O dve hodiny už kľačí pred Kaňom a rozopína mu nohavice.

Uvedomujem si, že na vtip bola táto „minipoviedka“ dlhá, ale ja som vám už veľakrát povedala, že ja vtipy neviem rozprávať. Ani vymýšľať. Ale aspoň som povedala všetko čo som chcela. „A čo je to, sugar?“ pýta sa typický spomalený internetový trol. Nuž tak ešte raz a jasnejšie: Toto je môj manifest k tomu, že Spojené štáty americké  by mali prijať prísnejšie zákony na ochranu čarovných zvierat. A tangáčov.Pretože žiadne vymyslené zviera či kus látky by nemali takto trpieť. Amen.

Kim si vyrazila s Kaňom na večeru. Jej riť, ale hlad už nevydržala a zožrala Kim nohavičky. Alebo si Kim žiadne nedala. Záver či závery a uzávery, nechám ako vždy na vás.

Tak „zozadku“ jej vidno všetko a spredku ňiente. Skúste to vysvetliť.

A ešte malý bonus v podobe Kim a jej halloweenského kostýmu (v USA majú halloweenske párty celý október)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk