Čo tu dnes chýba? Žeby boybandy?

pridal zoe 17.10.2012 o 11:12


Že čooo? Zoe, sú už azda Vianoce? Nie, ľudia. To vám len ja dobrá duša prinášam vecné dary v podobe boybandov, ktoré vám minule chýbali. Nemusíte mi ďakovať, ale keby ste predsa len chceli, tak vedzte, že kvety a bonboniéry nepijem.

Lunetic v súčasnosti…

Krutá väčšina z nasledujúcich kapiel vyvstala z niekdajšej slávy takých otcovských kapiel ako boli New Kids On The Block či Backstreet Boys. Tieto mladšie kapely nemali až takú dobu trvanlivosti ako ich otcovia, lebo sa silou mocou snažili vyhnúť tým dobre známym scénam s nahými hrudníčkami. A to bol presne ten ich kameň úrazu. Nebol tam ten dážď. Sláva rýchlo vyschla.

Začneme starou skupinou East 17, na ktorú som minule pozabudla napriek ich nesmiernej genialite pri natáčaní klipov. Nemali dážď. Mali sneh. Tu sú štyria týpkovia odetí v prečudesnej koži od hlavy po päty tancujúci na pozadí hviezdnej oblohy. Odetí sú aj v bielych kožušinách a točia sa v snehovej búrke z poletujúcich papierikov, zatiaľ čo im na pozadí tancuje levočská biela pani (?). A to som dnes ešte nepila.

Tak a tu sa musím priznať. Napriek tomu, že chlapčenské kapely zbožňujem do hĺbky svojich kostí vďaka ich nevýslovnej hudobnej kvalite, ktorú mi vniesli do môjho dovtedy nudného a bezvýznamného života a donútili ma vidieť svetlo, tam kde predtým bola tma (trochu som melodramatická), Westlife nikdy nepatrili k mojim obľúbencom. Vinu dávam tomu nesympatickému týpkovi (2:03). Ten mi to pokazil. Vy si ich ale naplno užite lebo títo týpci sa podľa mňa modlili k Backstreet Boys po nociach.

O-Town. Ich pesničkou „All Or Nothing“ sme pred tromi rokmi strašili s kamoškami obyvateľov Prahy. Spievali sme si ju všetky, nahlas a hrdo. Existuje aj dôkaz v podobe video nahrávky, ku ktorej sa Michael Lohan nikdy nedostane a preto nebude nikdy zverejnená.

Títo nemeckí týpkovia zo skupiny Blue prerazili aj za hranice Nemecka a preto je zjavné, že formátu chlapčenských skupín sa z nejakého dôvodu darí. Dážď nevidím. Ale v klipe majú more a zladené biele outfity.

Lunetic. Lebo aj naše končiny postihli chlapčenské skupiny. Jediný rozdiel je v tom, že pri tých „našich“ som si vždy z neznámeho dôvodu mala chuť vraziť do hlavy tyč ako Paris Hilton v horore Dom voskových figurín. To je inak moja najobľúbenejšia hororová scéna a bol by to aj dobrý happy ending zároveň. Paris beží v spodnej bielizni. A beží a kozy sa jej natriasajú. A bežíííí. Prásk. Tyč v hlave. Titulky. Znelka. Koniec. Späť k veci...Nepřines mě čáp…

A na záver som sa rozhodla pridať aj dve androgýnne skupiny, ktorých hudobných prínos je rovnako dôležitý. Prvou skupinou je bratská kapela Hanson a druhou je rodinná kapela Kelly Family, kde dĺžka vlasov nie je indikátorom pohlavia a všetci sú si až príliš podobní akoby ich jedna mať mala. A veď aj mala.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk