Bobbi Kristina s bratom – snúbencom zachránili život neznámemu mužovi

pridal dominique 17.10.2012 o 7:20


Keď nepožívajú omamné látky, zachraňujú životy. Reč je o dcére Whitney Houston Bobbi (19) a jej nevlastnom bratovi Nickovi Gordonovi (22).

Naposledy zachránili život neznámemu mužovi. Teda možno to bolo po prvýkrát, ale kto vie. Možno po víkendoch podávajú jedlo bezdomovcom, navštevujú nemocnice, alebo tak. Vždy sú v prestrojení, lebo to chcú robiť nezištne. O paparazzi fotky nestoja.

Tentoraz sa záchranná akcia , , orol na parkovisku” odohrala v mestečku Alpharetta v štáte Georgia. Holúbkovia si vyberali peniaze z bankomatu, aby ich mohli darovať na dobročinné účely. Tým si kompenzujú incest. Chcú ísť do neba. V tom pribehol neznámy vodič a poprosil ich o pomoc. Obaja utekali k umierajúcemu mužovi na pomoc a pomáhali, až kým nedorazila záchranka. Nick muža, ktorý v aute dostal pravdepodobne infarkt, vytiahol z auta a snažil sa mu podať prvú pomoc.

O týchto dvoch sa v poslednej dobe opäť začalo písať. Nick totiž požiadal svoju sestru o roku. Bude ďalšia svadba. Či na ňu prídu aj členovia rodiny, ktorí ich vzťah odcudzujú, je otázne…

 

Snúbenci…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk