Scarlettka, Keira a ďalšie dve, ktoré sa vrátili v čase

pridal sugar 16.10.2012 o 23:08


Slávny W magazín oslavuje 40 rokov svojej existencie naozaj celebritným spôsobom. Vydal štyri rôzne titulky, ktoré zdobia mladé hollywoodske herečky. A dievky sú také prezdobené až vám to bude „divnô„.

Nespomínate si vďaka týmto titulkám na časopisy, ktoré si kupovala vaša mama tak pred 15 – 20 rokmi? U nás bola vzácna Burda. Ku každému číslu sa správalo ako k Biblii. „Ušijeme šatičky podľa novej Burdičky.“

W magazín má na každej svojej obálke horúcu hviezdu, ktorá práve letí. Ale narozdiel od Nového času letí tá hviezda hore, nie dolu. A väčšinou ju vizážisti a grafici (pozitívne) zmenia tak, že ju ani vlastná či susedovie mater nespozná. Takže keď príde čas oslavovať okrúhle narodeniny, jedna celebrita na titulke rozhodne nestačí. Preto si vybrali rovno štyri známe ksichty, z ktorých každý zobrazuje jednu dekádu, ktorou si časopis prešiel (založený bol v roku 1972, vtedy bol ešte aj Kája Gott… starý). Tak napríklad punkersky pôsobiaca Scarlett Johansson zosobňuje 90. roky. Okrem nej majú vlastné titulky aj Keira Knightley, Mia Wasikowska a Rooney Mara.  Dievča s tetovaním draka doriadili najstrašnejšie. Vyzerá divne. Akoby jej urobili lobotómiu, o ktorej v sedemdesiatych rokoch vedeli ešte veľké prd. Proste len zavŕtali do mozgu, kde sa im chcelo. Ale o tom sa mi teraz nechce…

Všimla som si, že všetky baby okrem Scarlettky stvárnili ako dámy. Ale Scarlett len ako „dá mi“. A ja sa pýtam prečo? Lebo žije pomerne promiskuitným životom? Chvíľu jazdí na značne zodratom penise Seana Penna (no dobre, pre každú herečku v podstate povinná jazda ?? ), potom si užíva s nejakým nadržaným milionárom na jachte, ktorý vyzerá ako Mič Bjukenen a čáry máry fuk už  má ďalšieho. Zoznam jej lások musí byť dlhší ako rolka toaleťáka… S tým posledným chlapom, ktorého meno je úplne zbytočné spomínať (nik slávny), sa  ešte v auguste romanticky prechádza po Paríži, ale už to spolu skončili. Také sú najnovšie správy. Asi ich počul aj stajlista, ktorý jej na titulku W magazínu spravil ten lacný look.

 

 

Keira Knightley zosobňuje roky dvetisíce. Nechápem. Tie krátke peroxidové vlasy k tomu tmavé husté obočie, veľké náušnice… Ja tam vidím rok 1993. Maximálne ´94. Takto predsa ženy po roku 2000 nechodia! Alebo hej? Možno, keď idem po ulici, vždy ich miniem.

 

Scarlett Johansson zas zosobňuje feťáčku z 90.rokov, ktorá si na herák privyrába svojím telom

 

Mia Wasikowska zastupuje roky osemdesiate. Škoda, že jej na hlave neurobili trvalú

 

Rooney Mara, krátko po lobotómi, i je „nastajlovaná“ do rokov sedemdesiatych

 

Ukážka titulky

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk