Otec už vybral Rihanne vhodného manžela

pridal sugar 22.10.2012 o 15:36


Rihannin otec Ronald Fenty, ktorý „daroval“ svojej slávnej dcére a jej dvom bratom ďalších 3 nevlastných súrodencov (aby toho nebolo málo, každý z ľavobočkov má inú matku) je na vzťahy odborník. Keď k tomu prirátame celoživotnú závislosť na chľaste a kokaíne, Ronald určite vie, čo hovorí, keď hovorí, že Rihanna a Chris Brown by sa mali vziať.

Vedeli ste, že Rihanna si ako dieťa zarábala tak, že spolu so svojím tatkom predávali na ulici v stánku veci s oblečením? Jej rodina na rodnom Barbadose rozhodne nepatrila k bohatým. Ich rozpočet značne zaťažovala otcova láska ku chľastu a drogám. Keď si Rihanninho fotríka porovnáte s Chrisom Brownom, Chris vyhráva. Minimálne je bohatý. A je… bohatý.

Celý svet už vie, že Rihaňa a Chris dali svoje genitálie to dali znova dokopy. Zatiaľ sa tvária, že oni nič, oni muzikanti, používajú bočné východy a z párty chodia domov vždy zvlášť. Síce do rovnakého domu, alebo hotela, ale zvlášť! Kým ich paparazzi neodfotografujú spolu, tak sú oficiálne iba kamaráti. Kým Chrisa paparazzi neodfotia ako Rihaňu-Tarhoňu mláti, alebo sa ju pokúša zabiť, tak sa iba pošmykla na banánovej šupke, následne spadla dole (päťdesiatimi piatimi) schodmi, potom sa pokúsila vstať, stúpila na hrable, na ďalšie hrable a z vrchného poschodia na ňu úplnou náhodou spadla váza. A telka. A klavír. Potom sa z nejakých neznámych príčin (zrejme kvôli toľkým úderom do hlavy) priviazala o auto, potom to auto nejakým zázrakom, že by sa aj Chris Angel divil,   naštartovala silou mysle a nechala sa povláčiť po celej ulici. SAMA OD SEBA. Ale to už zabieham do budúcnosti…

Na Rihanninu budúcnosť myslí aj jej večnesfetovaný apko, ktorý je, niekde hlboko v jej podvedomí, uložený ako prototyp muža, ktorého hľadá. Chápete, niečo ako Oidipovský komplex, len sa jedná o vzťah dcéra – otec a nie matka – syn. Chris spĺňa všetky predstavy jej podvedomia o „dokonalom partnerovi“: tiež si rád niečo šľahne, niekomu šľahne, je krásne agresívny a slušne nadržaný. Je zázrak, že Riha stretla takého výnimočného človeka v tak mladom veku. Mali by sa vziať. To si myslí aj ujo Ronald Fetný Fenty. Pre nejaký plátok sa vyjadril:

„Ak je šťastná, nech robí čokoľvek. Verím, že sa raz zoberú. Každý miluje Chrisa, je to skvelý chalan. Rodina ho milovala ešte predtým ako sa s ním vôbec stretla. Vždy som si myslel, že je extrémne talentovaný. Mal u mňa vždy veľký rešpekt.“

Wow, prečo ten chlap ešte nesedí ako porotca v X Factore? A vie vôbec na akej planéte žije? Zjavne najväčší rešpekt mal u pána Fetného Chris vtedy, keď sa pokúšal z Rihanny vymlátiť dušu. Lebo chlapi si musia vedieť doma urobiť poriadok. A držať spolu. Na jeho výrok mám niekoľko teórií. Prvá je tá, že sľúbil novinám, že sa k vzťahu svojej dcéry vyjadrí potom, čo mu zoženú fľašu whiskey a koks. A počkajú, kým to do seba vprace. Druhá je tá, že si jeho mŕtva šedá kôra nepamätá, či je jeho dieťa Rihanna alebo Chris. A tretia, že mu Chris posiela balíky toho najkvalitnejšieho matrošu.

Možno už chápem, prečo Rihanne hrab(l)e. Ale len tak trošku (to chápem).

Riha natáča videoklip k piesni „Diamonds“ a zase má dlhé vlasy. Tie krátke čierne čo nosí-to je vraj parochňa. Kto sa v tom má vyznať.

 

 

 

 

Fotka z natáčania klipu na twitteri, alebo akoby povedal Patrik Švajda „tvajteri“

 

 

Rihanna a jej ocko

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk