Celebrity a ich mamičky

pridal sugar 23.10.2012 o 12:22


Niektoré celebrity sa na svoje mamy podobajú trochu, niektoré sú ich čistými klonmi. Ako tuná Katy Perry s mamou. Ako cez kopirák.

Ako cez kopirák II. Selena Gomez a jej mama Mandy by mohli byť sestry. Ako staršia sestra, by jej Mandy mohla dať cennú radu do života, aby si po osemnástke hľadala chlapa, ktorý (aspoň mierne) zarastá. Na druhej strane, Mandy je asi rada, že Selena je lesbička. Aspoň nikdy nemuseli viesť ten trápny dialóg o kvietkoch a včeličkách. Chcela by som vidieť jej face, keď zistí, že tá milá spievajúca lesba Justin(a), čo k nim chodí, má medzi nohami vercajch. A čo potom to Selenine zdesenie („Ty si naozaj chalan?! Tak preto si zaspal pri filme Chlapci neplačú!“)

Ako cez kopirák III. Jennifer Lopez je po mamičke

Ako cez kopirák… Počkať, počkať! Toto je crazy (in love)! Na tejto fotke je jeden z ksichtov ženský a ten Jay-Ziho to asi nebude… Vedľa neho nestojí jeho otec, ale mama. Neskutočná podoba, hoci v tomto prípade veľká nevýhoda pre mamu. A klobúk dole pred Beyonce. Že sa aj napriek TEJTO (starej) SKUTOČNOSTI dala nahovoriť na dieťa.

Fergie a jej mama Theresa. Čím je Fergie staršia, tým je oproti nej mama krajšia. Okrem rýmu aj čistá pravda.

 

Bratia Jonasovci a ich prudko nábožensky založená mama (chcela aby zostali panicmi do svadby, ó svätá prostota!) Chlapcom dala veľa zo svojich kučeravých génov. V dvoch z troch prípadov to vyšlo na výbornú. Ten najstarší, čo sa za ňou schováva, má právo byť nasraný. Stojí v tieni svojich dvoch sladkých bratov. Mohol sa radšej narodiť ako dievča (mejkap dokáže zázraky).

 

 

Taylor Swift a jej mama, na ktorú sa aj podobá, ale našťastie nemá na tvári všetko tak prehnane hranaté.Možno „zhranatie“ časom. We´ll see.

Pink je asi po tatovi a to len potvrdzuje, že táto ženská „má gule“

 

 

Usher. Toto je mimo mísi, ale nikdy som neprišla na chuť jeho  menu. Stačí k nemu pridať výkričník, zvratné sloveso si, vypustiť háčko a znie to ako skutočné „vypúšťanie“ v rozkazovacom spôsobe (user si!). To meno je pre mňa príliš „prdlavé“. Inak, keď už sme pri biologických procesoch: Raz som do mailu napísala svojej novej šéfke, ktorú som chcela pozvať na  párty, miesto „Urcite pridte!“ „Urcite prdte!“ Ach jaj. Minule som zas napísala miesto „Dakujem vam“ „Fakujem vam.“ Ale k tomu USERovi. Na obrázku je s mamou Jonettou Patton, ktorá by pokojne mohla byť jeho sestra. Prípadne dvojča, ktoré sa menej hýbe.

Sly „vykrútená huba“ Stallone a jeho mama. A to ešte nie sú po porážke. Viete si ich predstaviť ako jedia polievku? Veď to musia byť hotové Niagáry!

 

 

Gwen Stefani  a jej mamina akoby ani neboli rodina

Nie je prekvapením, že Beyonce má krásnu mamu. Určite na nej nešetrí a požičiava jej svojich stajlistov. Plus ju posiela na rôzne skrášľovacie procedúry. Aby vedela, čo si v budúcnosti dá tiež spraviť a ktorý chirurg má zlaté ruky. A teraz si túto tetu porovnajte s Jay-Ziho mamoocom.

Kristeježiši. Ani Pufino Dadino nešetrí na svojej mame, ale lepšie by bolo, keby jej miesto plastických operácií kupoval dovolenky, drahé autá a tak. Načo je svetu obstarožná verzia LilKim, ktorá sa narodila, keď sme ešte patrili do Rakúsko-Uhorska? Inak jej pazucha je tá najsexy vec akú kedy moje oči videli. Čestné slovo.

Jessica Simpson a Tina Simpson

Avril sa trochu podobá na mamu, len každý detail tváre má o niekoľko stupňov krajší

Už vieme po kom má Johnny neodolateľné „dierky“ v čeľusti

Táto fotka ma značne znepokojuje. Je krásne rozumieť si s rodičmi, ale rozhodne divné uverejňovať na twitter fotky, ktoré vyzerajú ako úvod domáceho porna. S mamou. Na obrázku je hudobník Wiz Khalifa a teta, ktorá ho porodila. Myslíte, že sa spolu kúpu? Vietečo, neodpovedajte.

Viete, že mama Jona Bon Joviho bola playboy zajačik? Ale to bolo už dááávno

Teraz vieme ako bude vyzerať Orlando Bloom v takej osemdesiat päťke ?? Len si prirátajte paličku a odmyslite ten ženský kabát, aj keď…

Sean Kingston a jeho prekvapivo chudá mama s najstrašidelnejším obočím evar

Miley Cyrus a jej mama Tish, ktorá celý život hovno robí, tak sa aspoň udržiava. Mimochodom, Mileyino účinkovanie v seroši Dva a pol chlapa malo rekordnú sledovanosť. Diel s ňou si pozrelo viac ako 13 miliónov divákov.

Drakova mama Sandi vyhráva cenu „najmenšej a najzlatulinkatejšej mamičky“. Drake ju môže všade nosiť so sebou, určite sa mu zmestí do vrecka.

Justin je rád, že mu mama konečne vysvetlila, prečo každý mesiac krváca… Okej, odteraz už žiadne vtípky o jeho pohlaví (len občas, prosííím)

Ludacris s maminou. Tieto tety černošky vyzerajú prekvapivo mlado (okrem mamy Pufa D.)

Už vieme po kom je Tom šialený má taký desivý „úsmev“. Túto pani by mohli kresliť (presne s týmto výrazom) na železničné priecestia, farebné spreje, cigarety… mládež a deti by sa hneď umravnili a neriskovali by. Vidieť ju.

Rihanna sa viac ako na mamu podobá na svojho dedka. Ale kurňa, po kom je taká „biela“? Kvôli tejto záhade v noci zle spávam…

Fakujem vám za pozornosť!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk