Dean Geyer je nový chlap v Glee

pridal zoe 23.10.2012 o 9:51


Skupina Blue nie je z Nemecka. Celý svoj život som nejakým nedopatrením žila v hroznom omyle mysliac si, že tí chlapci sú Nemci. A viete ako veľmi ma to trápi? Nijako. Ale vás som pomýlila a to ma mrzí. Preto si to teraz idem vyžehliť. Týmto fešákom.

Deana Geyera môžete vidieť v novej sérii seriálu Glee ako Brodyho Westona. Hrá tam študenta na newyorskej prestížnej škole NYADA po boku Lei Michelle a.k.a Rachel Berry, ktorá je v novej sérii menej otravná a viac sexy. Medzi ňou a Deanom to v seriáli pekne iskrí. a preto sa nedivím, že neprajné americké bulvárne jazyky uverejňujú články o tom, že Leain (vyskloňovať tieto cudzokrajné mená bez toho, aby som ich neposlovenčila či nejakým spôsobom nesprznila je asi také ľahké ako zožrať vlastné chodidlo) priateľ Cory Monteith (Finn Hudson z Glee) zakazuje Leai (he?), aby sa s Deanom stretávala mimo natáčania. Kebyže to bola naozaj pravda, tak by som sa tomu až tak veľmi nedivila lebo Dean vyzerá tak ako vyzerá. Dobre vyzerá.

Dean si zahral aj v seriáli Terra Nova minulý rok a vidieť ste ho mohli aj v austrálskej verzii relácie „American Idol“, ktorá sa volá „Australian Idol“. Si predstavte. Dean má čierny pás v karate, dvadsaťšesť rokov, dve sestry, hrá na gitare a spieva, je rodinne založený, dobre sa znáša s deťmi, má rád škrabkanie za ušami, netreba ho často česať, je aktívny, a preto je potrebné venčiť ho aspoň trikrát denne. Ak nechcete, aby vám po ňom skákali sučky, musíte ho mať na vôdzke.

Dean a jeho fenka

Dean na skateboarde

 

 

Autorka tohto článku si je vedomá toho, že muži nie sú psy. Dúfam, že mi toto prirovnanie všetky psy odpustia.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk