Madonna si z vás vystrelí

pridal zoe 23.10.2012 o 9:20


Raz som bola v kine na Pána Prsteňov, keď jednému chlapíkovi začal vyzváňať mobil počas scény, keď Boromir umieral. Ešte nikdy v živote som nevidela toľko nasraných ľudí. Toho chlapíka odvtedy už nikto nevidel. Myslím, že ho dali zožrať nazgulom. Bohvie. Ale tento chlapík stále nemal na Madonnu. Tej sa nedávno podarilo nasrať omnoho viac ľudí. Skoro toľko, koľko sa zmestí na jeden jej koncert.

Ako súčasť svojej koncertnej šou Madonna vystúpi na pódium ovešaná niekoľkými zbraňami a predstiera, že strieľa do ľudí. Ani svojho adolescentného frajera nevynechá a aj naňho namieri zbraň. Niežeby jej tie zbrane nejako pridávali na autorite. O tejto tete sa už dávno vie, že dokáže rozdrviť meteorit na prášok do pečiva. Tento výstup so zbraňami sa však rozhodne nepáčil dobrému ľudu z Denveru v štáte Colorado. V Denveri tohto roku postrieľal v kine Aurora pri premiére nového Batmana jeden psychopat trinásť ľudí. Denverský ľud sa z tohto incidentu ešte celkom nespamätal a mnohí účastníci Madonninho koncertu boli „hlboko zarmútení“ Madonniným výstupom. Jedným z účastníkov koncertu bol aj denverský športový hlásateľ, ktorý stratil svojho blízkeho počas spomínaného masakru v kine. O Madonninom výstupe sa vyjadril takto:

„Mohli ste vidieť ľudí ako si vymieňajú pohľady. Začul som slovo ´Colorado´, viete, ´Aurora´, ´streľba´. Mohli ste počuť ľudí, ako sa o tom rozprávajú a bolo to trochu znepokojujúce. Videl som dvoch či troch ľudí vstať, zobrať si veci a opustiť koncert.“

Mnohí ľudia si mysleli, že Madonna vypustí zo svojej koncertnej šou scénu so zbraňami kvôli udalostiam, ktoré sa v Denveri tento rok udiali. Madonna si však ešte stále neodvykla ľudí šokovať. Tie časy, keď šokovala špicatou podprsenkou sú už preč, z pódia ju vytláča Lady Gaga, no Madonna sa ešte nevzdáva a na pódiu šokuje stále. V Rusku vystúpila na podporu punkovej dievčenskej skupiny Pussy Riot, ktorej členky boli uväznené, lebo si dovolili zaspievať punkovú modlitbu v kostole. V Denveri si zas obtiera zbraň o genitálie. Vyslovila aj svoju podporu pakistanskému dievčatku Malala. Tým, že jej venovala striptíz. Týmto nedávnym počinom si tiež vyslúžila obvinenia z nevhodného správania a z lacného získavania popularity. Taká už je tá naša Madonna. Drví meteority a šokuje.

Čo ma však mohutne silno pobavilo bolo vyjadrenie Madonninej hovorkyne na tému vypustenia scény so zbraňami z denverskej šou:

„To by bolo ako vypustiť tretie dejstvo z Hamleta.“

Takže porovnávame Madonnu so Shakespearom. Juj. Pobavilo.

Napriek Madonninej necitlivosti voči udalostiam, ktoré postihli Denver, si myslím, že denverský ľud by mal zamerať svoje znepokojenie iným smerom. Napríklad by sa mali pozrieť na druhý (!) článok svojej ústavy, ktorý im zabezpečuje právo držať doma zbrane. Z tohto by ste mali byť „hlboko zarmútení“, milí Denverčania. Kto má chuť dozvedieť sa viac o americkej ústave a jej vadách, nech si klikne na nasledujúce video s dokumentom od spisovateľa Michaela Moora. Varujem vás však, že srandovný obsah videa nebol nájdený a je zvýšená pravdepodobnosť, že po zhliadnutí tohto dokumentu budete ešte dnes revať.

Kto má chuť len na srandu, tu je Madonna a jej pravostranný drvič

Madonna v Rusku podporila kapelu Pussy Riot aj tým, že si na hlavu navliekla balaklavu, ktorá je pre kapelu akýmsi poznávacím znakom

Madonna ako roztlieskavačka. Inak táto teta má viac rokov ako moja babka. Keby som svojej babke povedala nech si dá na seba kostým roztlieskavačky, tak by som dostala po hlave parenou knedľou

Madonna na koncerte v Denveri



Zaradené pod: Celebrity, Madonna, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk