Hádajte, kto je späť?

pridal sugar 24.10.2012 o 12:57


Penis Jona Hamma sa hlási do služby!


Zložitá ú(d)vaha: Keby bol Jon Hamm olympionik, štartoval by na olympijských alebo na paraolympijských hrách? Pretože s touto vecou je v mnohých disciplínach značne znevýhodnený. Napríklad pri behu by si ho mohol zodrieť, pri plávaní by mu zas pridal nejaké stotiny navyše (odpor vody), pri skoku o žrď by si mohol škaredo ublížiť… Keby si pomýlil vlastný penis s tou žrďou a snažil sa odraziť. Au. A au.

Nedávno Christina Aguliera zapotila v  televíznej šou, že nenosí spodné prádlo. Lebo sa „rada cíti voľná a bez bielizne  je to proste ona.“ Áno, mohla si to nechať pre seba. Lebo ak chcela vyjadrením príjemne šokovať a pôsobiť sexy, ako keď Marilyn Monroe vyhlásila, že si na noc oblieka iba vôňu Chanel päť, tak sa jej to nepodarilo. Mohla to povedať v čase videoklipu „Dirty“, keď to ešte niekoho zaujímalo (a jej fanúšikovia si ju predstavovali nahú). Ale Christinu sme už poohovárali dosť, nechajme ju vydýchnuť. A papať marshmallows. Potreté arašidovým maslom.

Jon Hamm síce nevyhlásil, že nenosí spodné prádlo, ale ani nemusí. Lebo toto nevidí len slepý. Jon sa zjavne tiež rád cíti voľný. Aj keď  neviem, čo je to za pocit voľnosti, keď sa vám vercajch pri každom kroku kýve z jednej strany na druhú ako kyvadlové hodiny. Asi by ma to vyrušovalo. Ale čo ja viem, som len žena! ?? Jon to preto vyriešil  tesnými nohavicami, ktoré majú také pudlo, že by sa aj anorektičke zarezalo do onej tak, že by jej vyformovalo poriadnu ťaviu nohu, akou sa kedysi pýšila (pýši?) Tina Turner.

Pán Hamm je zrejme šporovlivý človek. Aj keď má ako úspešný herec ( napríklad seriál Mad Man) na konte milióny, uvedomuje si, že súčasná doba je neistá. Každý nás straší krízou, že bude tak zle ako ešte nebolo (preto sa v Blave postavil ďalší ozrutný chrám konzumu Central…) a tak Hamm míňa len keď musí. Načo boxerky či trencle, keď sa každé ráno slobodne, demokraticky rozhodne, či si svoje náradie dá naľavo, či napravo (podľa obrázkov by mal byť „pravák“). A šupho na nakrúcanie. Inak, s takým penisom by sa pred kamerou uživil aj keby nemal štipku hereckého talentu. Vy viete na čo myslím.

 

Jon by si mal dávať pozor na letiskovú kontrolu. Aby ho neovalili obuškom, že v nohaviciach skrýva zbraň a nechce ju vybrať

 

 

 

 

 Komu nestačil NPP (navoľno pustený penisák)

 

 

 

 

 

Táto momentka mi vždy zdvihne náladu. Ten penis je otlačený dokonale. Asi si dám tento obrázok zväčšiť a zavesím na stenu ako obraz ??

Moja vlastná výroba, olejomaľba s názvom „Usmievavý ujo Penisák“. Niekedy sa nudím…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk