Nemaj dilemu, príď na Dilemmu

pridal sugar 23.10.2012 o 23:20


Hej ty! Áno, presne ty, tebe to hovorím. Očúvaj ma bratm, keď už ide ten Helloween, čo tak trochu zažiť nejakú tú krv a vzrúšo. A hlavne hudbu.Veľa novej rockovej muziky made in China Slovakia. A trochu aj Bohemia, lebo ide o partiu česko-slovenských hudobníkov. Na svete je projekt Dilemma a dnes v Bratislave odpáli koncert, na ktorom predstaví svoje čerstvo narodené cédé  „Low Profile Scream“. Prísť môžeš aj ty. A aby bola sranda žúrovať sa bude na lodi.

-POZVÁNKA-

Toto je ten istý mladý muž, ktorý na fotografii vyššie vyzerá akoby ušiel z mušky Milly Jovovich vo filme „Resident Evil“. Ako vám už iste docvaklo nie je to zombík ?? . Ale ani herec. Jeho meno je Ján Spišák a je to spevák. Konkrétne  frontman hudobného projektu Dilemma, ktorá sa predstaví dosť drsným videoklipom „OH NO“.

Dnes (24.10. – to je pre tých, ktorých zaujíma koľkého je) sa na lodi River’s Club uskutoční Dilemma koncert a krst. Cédéčko s názvom „Low Profile Scream“ bude mať až dvoch krstných rodičov: Kuka zo skupiny Horkýže Slíže a nášho slávneho bubeníka Martina Valihoru. Jeden lepší ako druhý. Aj ja chcem takých cool krstných otcov. A čo, že mám po dvadsiatke. A som už pokrstená…

Okrem krstu je naplánovaná aj videopremiéra singlu „OH NO“, ktorý rozhodne zaujme. Ukážka v podobe úvodného obrázku, na ktorom spevák Ján Spišák nevyzerá… dvakrát fit, čo-to napovie. Romantika v štýle klipov Mc Erik & Barbara to asi nebude. Teda určite nie:

„Videoklip bude tvrdý a surový. Určitá dávka kontroverznosti mu ale neublíži, práve naopak. Chceme totiž vzbudiť pozornosť ľudí, aby sme ju nasmerovali na spoločenské problémy, na ktoré si postupne zvykli, pretože cez obrazovku to je celé akosi vzdialené. Neuvedomujú si priamy dopad na ich vlastný život. Niečo s tým urobiť môžeme teraz. Keď to vybuchne, môže byť neskoro, preto som prístupný aj provokatívnejšiemu spracovaniu, “ vyjadril sa Spišák k videoklipu, ktorý rozhodne nepatrí k tým najlacnejším. (Počuješ Rytmus? Aj iní chcú mať kvalitné klipy.)

V piesni chce teda Dilemma textovo i vizuálne upozorniť, že je niečo zhnité v spoločnosti našej. A tiež na to, že doba v ktorej žijeme nám ubližuje a zanecháva na nás stopy, aj keď to na povrchu možno nevidno (v klipe to vidno, aby sme si to uvedomili. Chápete, však? Preto toľko rán, krvi a… krvi.)

Sama som na Dilemmu zvedavá a dúfam, že prekvapí. Už aby som videla ten avizovaný klip. Na Slovensku máme takéto „klipové vzrúšo“ málokedy. Ak si chcete urobiť aj vy názor na Dilemmu, zavítajte dnes  do River’s Clubu. Koncert začína 19:30 a budú sa rozdávať aj cédečká. A aby som nezabudla, príde aj veľa hudobnej smotany. Možno príde aj Meky Žbirka a jeho šesťdesiatka. Kedy toto stihol, mať toľkoto rokov…

Pár „ochutnávok“ z klipu OH NO



Zaradené pod: Celebrity, koncert, pozvanka




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk