Svätý Justin Timberlake a houmlesáci

pridal zoe 29.10.2012 o 11:41


To, že je Justin už v chomúte viete. Aj to, že jeho stará mala na svadbe ružové šaty, viete. Čo neviete je, že Justin má kamaráta vtipálka, ktorý Justinovi natočil video so svadobnými gratuláciami od lokálnych bezdomovcov. Oj, i naserkal sa Justin.

Justin sa nahneval na svojho kamaráta, ktorý ono video natočil. Dokonca trvá na tom, aby si kamoš odpracoval sto hodín verejno-prospešných prác. Video nebolo natočené za účelom robiť si srandu z bezdomovcov, ale aj napriek tomu vyznelo mierne nevkusne. Najnevkusnejšia je na ňom ale tá zlá kamera. Napriek tomu, že s tvorbou videa nemal Justin vôbec nič spoločné, napísal dlhočizný list, kde sa všetkým ospravedlnil za toto „nevkusné“ video. Justin o existencii videa ani netušil. Video na svadbe nepúšťali. Napriek tomu je jeho ospravedlňujúci list zbytočne dlhý a mierne otravný. Hovorí v ňom o tom, ako on „nežije svoj život tak, že si uťahuje z ľudí (jedine, ak si robím srandu sám zo seba v Saturday Night Live)…hlavne si neuťahujem z tých, ktorým život tak neprial“.

Okej, svätý Justin. Dúfam, že si sa bezdomovcom poďakoval za ich milé priania, keď už sme pri tom. Teraz však odbočíme od toho nešťastného videa. Prečo si neuťahuješ z iných ľudí, Justin? Sú iní ľudia azda niečo menej ako si ty sám? Prečo by sme si z niekoho mohli uťahovať a z iného nie? Kde je potom rovnoprávnosť? Chápete reči moja kmeň či už dvíhate zo zeme kamene? Bezdomovec nie je o nič horší. Všetci sme si rovní. Chyťme sa za ruky a poďme si všetci zo seba navzájom uťahovať, dorite.

Spomínané video s bezdomovcami. Chudák Justinov kamoš chcel možno poukázať na triedne rozdiely medzi bezdomovcami a hollywoodskymi celebritami a namiesto toho ho takmer ukrižovali za diskrimináciu minoritných skupín.

 

Jessica po svadbe. Jej nový prsteň. A jej deravé tričko. Svadobný dar od kamošov bezdomovcov?

 

 

Luxusná svadba v Taliansku

 

 

 

 

 

 

 

Funny

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk