Keith Urban pre barbíny

pridal sugar 30.10.2012 o 22:50


Toto by mal byť sexy Keith Urban v plavkách. Slovo „sexy“ pri týchto fotkách uvádzajú všetky americké  médiá. Vyčíňa im tam teraz Sandy, tak sa asi viac sústredia na hurikán ako na to, aký prívlastok priradia k akej hviezde.

Ak chcete vidieť baktériu bez mikroskopu, Keith ju má vytetovanú na hrudi

Nehovorím, že tento Urbár Urban je škaredý. Že sa naňho dá dívať len toľko, čo voľným okom na rozžeravené letné slnko. (Ach leto, leto, prečo si emigrovalo? Teraz tá Egova „Žijeme len raz“ nedáva vôbec žiadny zmysel!). Kde sme to… Aha, že Keith nie je škaredý. Ale rozhodne mi neprekáža vidieť ho (radšej) zahaleného. Veď vidno, že cvičí, nezaspáva na omrvinkách z burgerov a tak, ale moje oči nejdú vyliezť z jamôk a nacucnúť sa na monitor, ako keď vidím obnaženého Hugha Jackmana. „Sugar, ale nie každý má telo ako Wolverine!“ môžete mi oponovať.  Ja vám oponovať nebudem, ak sa vám Keith páči tak… nech sa páči! Mne príde ako Ken. Tie dokonalé vyžehlené vlásky, modré očká… S gitarkou a „náušniškou v ušôšku“ by bol dokonalým pritepleným prototypom Kena.

Ken… Keď som bola malá, dlho som po ňom túžila, aby s mojimi barbínami „mohli robiť deti“. Lenže Kenovia boli drahí a musela som počkať na Ježiška. Na Ježiška sa mi, ale čakať nechcelo (to mi zostalo doteraz ?? ), a tak som dve úbohé barbíny ostrihala nakrátko (jednu dohola, druhú na pankáča) a vyrobila som si provizórnych chlapov. To bolo radosti! A sexu! Už vtedy som dobre vedela, že k tomu, aby som mohla barbíne vypchať tehotenské brucho, treba pinďúra. Tak som sa na Vianoce predsa len veľmi moc tešila. Džízsko nakoniec prišiel a pod stromčekom ma čakal Ken! A keď som mu nakoniec dala v izbe natajnáča trasľavými prstami dole nohavice, vyšlo zo mňa: OU FUCK ME! No dobre. To som nepovedala, lebo som ten výraz ako máloročná nepoznala. Ale každý, kto kedy v živote videl holého Kena vie, že tam žiadny penis nemá. Ale barbíny, tie môžu mať kozy, že? Kozi, kuzi, kuzuká… Pripadá len mne to akože vianočné zaklínadlo z detských ústočiek zlým spôsobom vtipné a nevhodné?

Sorry. Opäť som zabudla, že neležím na gauči u psychologičky a nemám rozprávať o sebe. Keď, ale mne sa o Keithovi nechce. Pre tých, ktorí nemajú šajnu kto to dopekla je: Jeho žena je Nicole Kidman. To je nesporne jeho najväčšie životné víťazstvo. A ešte to, že sedí v porote American Idol. Lebo jeho žena je Nicole Kidman. No a ešte možno trošilinku aj preto, lebo je to cou(nt)ry spevák. Jeho životným víťazstvom je i fakt, že prestal chlastať. Ale to tvrdil aj Mojsej. Inak Keby Mojsej a otec Miley Cyrus mali dieťa, bol by to práve Keith Urban.

Ken s dcérkou Sunday Rose (po slovensky známa ako Nedeľná Ruža). Pýtate sa kde je Nicole? Ná, kde by bola. Na botoxe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billy Ray Cyrus – tatko Milej Cirkusovej (Miley Cyrus) – a….

…náš BraňoMojsej…

…sa rovná Keith Urban

 

 

Venované všetkým trom vlasáčom. A Keithovým plavkám.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk