A ďalšou kandidátkou na Matku roka je…

pridal zoe 1.11.2012 o 12:25


Oktomama! Už som vám raz písala o blonďavej Kate Gosselin a o tom, ako bije deti veľkou lyžicou po hlave. Tak to správne mamky robia. Keď vás tá vaša nebila, tak to preto ste takí rozmaznaní. A preto vám hlava zanáša doprava a slintáte.

Nadya Denise Doud-Suleman. To je skutočné meno tej stvory, ktorú celá Amerika nazýva oktomama. Preslávila sa hlavne tým, že porodila naraz osem detí. Bola len druhou ženou v Amerike, ktorej sa niečo také podarilo. A teraz si pomyslíte, že chúďa žena. Dozvie sa, že je tehotná, a že to nebude len jedno dieťa, ale rovných osem. Omyl, vážení. Nadya sa nechala schválne umelo oplodniť. Aj úrady ju kvôli jej častým umelým oplodneniam začali kontrolovať. Jej osem parazitkov teda nebola náhoda. Mimochodom, okrem ôsmich parazitkov má Nadya doma ešte ďalších šesť starších detí. Taktiež zo skúmavky. Takže osemtorčatá a šesť starších detí. To je dokopy asi stoosemdesiatpäť detí. A to už mi nehovorte, že je v poriadku. To už  nie je normálne. Nemnožia sa tak často náhodou potkany a iné hlodavce?

No, ale buďme radi, že sa Nadya nemnoží bunkovým delením lebo keby sa nám znásobila behalo by nám tu takých fasa mám viac. To, že Nadya nemá v kotrbe úplne všetko v poriadku značí aj fakt, že si dala prerobiť tváričku plastickými chirurgmi na obraz boží. Okej, nie na obraz boží. To by vyzerala nejako takto:

 

Na obraz Angeliny Jolie sa prerobila. Len kúštik nevydalo lebo ju tiež robila tá stará pani, čo sa snažila premaľovať Ježiška:

 

Takže Oktomamu kontrolovali úrady, sociálka jej skoro vzala deti, je to bývalá striptérka, roky žila na sociálnej podpore, lebo nevedela sama uživiť svojich miliónpäťstodvadsaťšestisíc sedemstoosemdesiatdva detí a teraz je už Oktomama na liečení a svoje deti nechala bez mamy. Je totiž závislá na lieku zvanom Xanax, ktorý jej pomáhal zbavovať sa stresu. V poslednej dobe sa totižto objavili aj obvinenia, že Nadya je apatická aj voči takým normálnym domácim situáciám, keď jedno jej dieťa sexuálne obťažuje druhé. To jej ale nedokázali. Takže všetko je v poriadku, však?
No nie. Jasné, že stopäťdesiattisíc detí vám niečo porobí v hlave. Počula som, že už pri štvrtom pôrode sa z tela odplaví aj polovica mozgu. To je medicínsky fakt.

Octomama odchádza na liečenie, ešte aj kvôli tomu volala paparazzov…

O Nadye sa jej vlastná mama vyjadrila, že je „nezodpovedná a deti má iba kvôli sláve.“

 

Stará známa fotka a zároveň najlepšia anikoncepcia. Stačí, keď doma ukážete chlapovi, že takto budete vyzerať, keď sa zadarí.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk