Kim Kardashian a jej čierny Batman

pridal sugar 5.11.2012 o 14:49


Kim Kardashian sa celá obliekla do kostýmu Catwomen (tým „celá“ myslím hlavne jej riť) a my sme to tu nedali. Prečo sme to tu nedali? Aha, boli sviatky a ja som tu nebola. Tak to tu dávam teraz . To musíte vidieť.

Myslím, že kostým zháňal iba Kaňa West. Toto Kimine latexové dielo, je určite súčasťou jej sexy garderóby, ktorú má len pre svojich milencov, prípadne niekoľkodňových manželov. Pôvodne mala k tomu oblečku aj bičík s rozstrapkaným koncom, ale ten nechala radšej doma. Nechcela zbytočne rozrušovať Kaňu, lebo sa sťažoval, že tento jeho kostýmček sa mu zarezáva do…

Halloween ešte vôbec nemusel skončiť. Myslíte, že aj Američania hneď po 31. októbri všetky tie namáhavo vyrezané tekvice vyhadzujú do koša? No možno oni áno. Ale tu sme na pikoškách, a keď sa dohodneme, že ešte slávime sviatok mŕtvych, Dušičky alebo Halloweeen (čokoľvek chcete), tak slávime. Navyše tá jedna sklenená tekvica s klobúčikom, ktorú som si kúpila – hoc som na svoju česť prisahala, že nikdy nebudem sláviť komerčný Halloween (dostali aj mňa, priatelia) – tak pekne svieti!!! Na jej klobúku sú hviezdičky a mesiačiky a keď zaspávam a horí v nej sviečka, mám mihotavú nočnú oblohu na stene. Je to tak upokojujúce. A keď som už za ten gýč veľkosti lopty vyhodila prachy, tak to bude kurva svietiť ešte aspoň mesiac, kým nevyberiem vianočné ozdoby z tej zaprášenej krabice, čo mám na skrini. A basta!

Gentlemani, čo sa týka rite Kim Kardashian, tak tu ju máte v plnej paráde. Obtiahnutú v latexe, presne tak ako nad ňou masturbujete v predstavách. Alebo začnete. Na to, aké obrovské rozmery má tá vec (riť), tieto latexové fotky sklamali. Keď zoberieme jej slávne pózy v kožených nohaviciach, kde vyzerá, že jej zadnica  trpí nevyliečiteľnou chorobou anusová spuchnitída, tieto momentky jej „polovičiek“ vyzerajú úplne v pohode. A to je zlé!!! Svet je naozaj v sračkách! Žijeme v neistej dobe, v ktorej nevieme, či splatíme hypotéku, uspokojíme svojho šéfa, svokru, partnera a zvony bijú na poplach, že bude ešte horšie… A keď už ani riť Kim Kardashian neuspokojí našu túžbu po ohováraní a škodoradosti, čo nám ešte ostáva? Čo nám ešte vezmeš, ty, tam hore? Nabudúce pošleš Courtney Stodden na Harvard a Charlie Sheen začne žiť v celibáte a liečiť chorých dotykom rúk, nie? Nechaj nám aspoň nejakú zábavu.

Chlieb a hry. A my budeme držať hubu a splácať splátky splátok. A veriť, že náš titul nám nakoniec zaručí slušne zamestnanie aj bez toho, aby sme vstúpili do politiky. Ejmen.

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk