Rumer Willis v bikinách

pridal sugar 6.11.2012 o 15:11


Rumer Willis je v bikinách. Prečo je v bikinách? Lebo mala väčšie šťastie ako vy a narodila sa dvom filmovým hviezdam. Áno, keď zoberieme do úvahy jej tvár, ťažko sa hovorí o šťastí. Keď si však predstavíme všetky jej zlaté kreditky a to, že vy máte teraz nádchu a ona sa vyvaľuje na Havaji, tak neviem neviem, či by ste jej bradu nevymenili za tú svoju…

„Čo znamená slovo hypotéka?“

Takže Rumer Willis mala šťastie v nešťastí. Alebo lepšie povedané nešťastie v šťastí. Áno stále točím o tej brade, lebo vážne neviem, čo k tejto dievke napísať. Keby sa narodila v Petržalke, tak by bola asi nikto, ale ona sa narodila priamo v Hollyvúde, a tak je niekto. Vďaka tým spomínaným rodičom si zahrala v nejakých filmoch, seriáloch a dokonca sa stala tvárou módnej značky. To len potvrdzuje, že všetko na svete je možné, ak veľmi chcete. A máte dobré zázemie.

Na Rumer som si všimla tri veci: kerky, plavky a pery. Tieto jej tetovania na rukách som u nej ešte neočila, asi ju očím málo. Plavky –  hotová katastrofa (skoro taká ako ružová Máziková vo vianočnej reklame). Hlavne ten spodný diel. Gaťky takého strihu hádam nosila ešte Mamka Pôstková. Ak nie ona, tak Božena Slančíková-Timrava určite. Rumer sa musí nenávidieť, keď si ich natiahla na svoje štíhle telo. Chcelo by to iné plavky a bolo by to všetko lepšie. Čo sa týka tých pier, zdá sa mi, že jej akosi narástli. Všimnite si to na fotke kde telefonuje. Zdá sa mi, že tá horná pera je mierne „kačičkovská“. A všetci vieme ako celebritám také pery rastú… Ale možno ju upodozrievam celkom zbytočne. Inak, Rumer dovolenkuje na havajskom ostrove Maui. Dajte si ho do gúglu. Jeho dokonalú krásu, ktorá pripomína až gýč určite poznáte z viacerých známych obrázkov. Ale aj tak si ho dajte do vyhľadávača. MAUI. A zastonáte tak, že „Mauíííííí, ja tam chcem byť! Práve teraz!“ Hovorím vám, zle ste sa narodili. Ale viem vám poradiť.  Začnite rýchlo šetriť a na Vianoce nekúpte nikomu nič. Ale nikomu. Maximálne rozdajte svojim najbližším obrázky, ktoré ste sami nakreslili. Napríklad obrázky ostrova Maui. A v januári choďte to tepla. Ja to presne tak plánujem. Bude Kuba. A na Vianoce len obrázky. Ale bude tá Kuba. Presne tak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rumer vychádza z vody…

 

 ….Demi vychádza z vody vo filme Čárliho anjelici

 

 

 

Mauíííí…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk