Chráňte sa. Je obdobie parazitkov.

pridal zoe 6.11.2012 o 11:34


Nebezpečný vírus vyčíňa opäť a napadol aj niektoré holyvúdske hviezdičky. Príznaky sú badateľné až okolo druhého či tretieho mesiaca a inkubačná doba trvá až neuveriteľných deväť mesiacov. Obeťami sa stali Beverly Mitchell a Kristen Bell.

Vy sa však nebojte. Vírus nie je nákazlivý. Neprenáša sa vzduchom. Prenáša sa pri kontakte dvoch organizmov pomocou zložitého systému pozostávajúceho z jednej trubice a jednej rúrky. Niekedy postačí aj trubička. A rúrka nesmie byť po záručnej dobe. Výsledkom tohto kontaktu je malý parazit, ktorý sa usídli v tele hostiteľa. Väčšinou si vyberá ženského hostiteľa. Jedinou výnimkou je Arnold Schwarzenegger. Ten v deväťdesiatych rokoch otehotnel kvôli filmovej úlohe.

Áno. Tá krava zoe opäť nazýva deti parazitmi. No lenže ako inak mám nazvať organizmus, ktorý sa deväť mesiacov priživuje na tele svojho hostiteľa? Parazit. Keďže som taká láskykotná, ja ho volám parazitko. Veď ja tým nemyslím nič zlé. Ja mám deti rada. Na smotane.

A áno. Beverly Mitchell aj Kristen Bell sú obe tehotné. Obe čakajú svoje prvé bábo. Kristen Bell poznáte. Je to Veronica Marsová.  Má rada leňochody a bábo čaká so svojim hereckým kolegom  a snúbencom Daxom Shepardom. Beverly Mitchell si pamätajú všetky deti, čo si na konci deväťdesiatych rokov obúchavali ovládač o hlavu, keď každú nedeľu nešlo v telke nič iné než V siedmom nebi, kde si psychopatická mnohopočetná rodinka na čele s farárom volala do domu rôznych cudzích ľudí a pomáhali im, či už sa to tým chudákom páčilo alebo nepáčilo. Psychopati! Beverly tam hrala jednu z farárových dcér a sestru Jessicy Biel. Teraz sa teší na parazitka so svojim manželom Michaelom Cameronom.

 

Vírusom napadnutý Arnie.

Kristen Bell a Dax Shepard

 

Beverly Mitchell je tiež v tom

 

 

Kristen Bell a leňochod

Milušký parazitko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk