Game of Thrones, dámy a páni!

pridal zoe 7.11.2012 o 21:05


Predstavujem vám Geeeeeeejm of Throoooouns! Potlesk. Fanfáry. Standing ovation. Letiaca podprsenka. Ženy odpadávajú. Muži plačú. Lebo Game of Thrones iz da best seriál evr. A kto nesúhlasí, nech žuje kamienky.
Game of Thrones malo premiéru na stanici HBO v apríli minulého roku. Odvtedy zožal seriál veľký úspech a my o tom hovno vieme, lebo k nám sa seriál ešte nedostal, pretože žijeme v jednej madafakin Narnii asi. Niektoré videá na youtube nám tiež neprehrá lebo „this video is not available in your country“. Neviem čo nám blokuje signál. Či Tatry či Fico. Asi Fico.

Game of Thrones sa natáča podľa knižnej predlohy „A Song of Ice and Fire“ od Georgea R. R. Martina. Tento rok si, napríklad, HBO odnieslo šesť cien Emmy len za tento jeden seriál. Sledovanosť najpopulárnejších epizód prekračuje 8.3 milióna divákov. A čo je na tom seriáli také úžasné je, že tam napríklad vôbec nie je žiaden Fico. Ja som dnes totižto nahnevaná a ja keď som nahnevaná, musím tú zlobu zo seba vybiť tak, že ju nasmerujem na jednu osobu. No a dnes je to Fico. Aj zajtra to bude Fico. Stále je to Fico. Lebo však viete prečo.

Game of Thrones je ako keby ste pospájali všetko to, čo máte na seriáloch radi, hodili to do fantazijno-historického kontextu alá Pán Prsteňov, pridali úžasných hercov, pekné cecky, prepracované charaktery, pekný nahý zadok, skvelú hudbu a ešte tam hoďte pár krásnych vlkov (mne osobne zaimponoval biely vlk menom Snow), zombíkov a kde-tu nejakého dráčika. A máte Game of Thrones. Seriál ma za sebou už dve série a premiéra tretej série je naplánovaná na 31. marca 2013. V tretej sérii si zahrá aj bubeník zo skupiny Coldplay Will Champion. A zahrá si hádajte čo? Bubeníka! Vidíte, tvorcovia si dávajú záležať až tak, že aj obyčajného bubeníka môže zahrať len jeden z najlepších bubeníkov.

Keďže si seriál ešte u nás doma nepozriete a ja som ho už videla, tak som ochotná a dostatočne jebnutá na to, aby sme sa stretli vždy v piatok večer na košickej vlakovej stanici. Budem vám prehrávať scénky z toho seriálu v staničnej hale. Musí to byť v tej staničnej hale lebo mi pri tom budú vypomáhať miestni bezdomovci už aj oblečení v dobových kostýmoch. Nezabudnite si vziať desať evry. Vstupné. Aj ja musím z niečoho žiť.

Trailer k prvej sérii.

Trailer k druhej sérii.

Oficiálna stránka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk