Je koniec. Selene a Justinovi.

pridal zoe 11.11.2012 o 19:31


Vy ste verili, že týmto dvom to vydrží? Milé. A na čo ešte veríte? Na bájnych jednorožcov, trojhlavých drakov, dobrých a skromných politikov alebo na to, že keď nezatvoríte oči pri kýchnutí, vypadnú vám očné buľvy z hlavy?

Inak to posledné je možno pravda. Neviem. Skúste a potom mi dajte vedieť.

Selena už možno prišla na to, že je vlastne hetero a dala kopačky svojej lesbickej láske. Alebo sa nasrala lebo má Justin menej chlpov ako ona po kompletnej depilácii a povedala si dosť. Alebo sa nasrala lebo si chcela dať vytetovať trendovú sovičku, ale tá bitch Justin ju predbehla. Možno je to všetko dokopy. Neviem. Nikdy ma ženské pletky nezaujímali.

V každom prípade, všetky mužské elementy môžu byť šťastné lebo pozrite sa, chlopi, aký prudko jebateľný tvor sa ocitol na trhu. Keďže chodila s Justinom, ešte stále existuje aj šanca, že Selena naozaj bude lesbička a možno že sa tiež postavím do radu uslintaných čakateľov, hmm?

Selena je podľa posledných infošiek voľná, pretože s Justinom, kvôli tomu, že sú veľké hviezdy, nemali na seba dostatok času

Justin a jeho sovička. A nech mi nikto nehovorí, že toto nie je ženské tetovanie.

Kto si chce pospomínať na tento pár, nech sa páči. Kráska a debil.

 

 

Že prečo debil?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk