Trblietavý Peňo a jeho zhulená milená

pridal zoe 11.11.2012 o 12:57


Komu sa zrútil svet, keď sa títo dvaja rozišli, mal by okamžite vyhľadať odbornú pomoc. Ale odhliadnuc od toho, že ste pravdepodobne cvok, váš mentálny stav sa isto zlepší, keď zistíte, že títo dvaja si naďalej navzájom lížu pazušky.

Trblietavec nedávno v nepodstatnej televíznej šou Live with Kelly and Michael podstatne naznačil, že ma rád Kristen v maličkých obtiahnutých šatách. Beťár jeden. Kristen sa zasa vyjadrila, že by si kľudne dala ešte aj ďalších päť rokov natáčania Twilightu. Všetci sú však nenormálne zvedaví, či sú tí dvaja oficiálne opäť spolu a tak sa ich na to sústavne pýtajú. No a z Kristen naposledy vypadlo: „Sranda, že to spomínate. Ja len nechám ľudí sledovať čokoľvek si myslia, že je film našich životov“.

Takže tak. Ja chcem apelovať na tvorcov filmu, aby Kristenino vyjadrenie o ďalších piatich častiach Twilightu nebrali vážne. Ja mám upírov rada. Ale takých, čo sú nasratí a žerú ľudí. Nie takých, čo jedia zajačikov a trblietajú sa. A tiež nemám rada hlavné hrdinky, ktorých najsilnejšou stránkou je to, že sa brutálne zosypú, keď ich nechá frajer. Preto bolo pri premiére druhej časti spozorované zvláštne správanie u všetkých feministiek sveta. Trepali si hlavy o sedadlá pred nimi a rozbíjali tri dé okuliare.

Taký Damon či Klaus na druhej strane… Alebo Eric…

 

Kristen a Robert sa na Halloweena zamaskovali tak, že ich nikto nespoznal a preto tu máte fotografie dvoch ľudí, čo sa držali za ruky.

 

Kristen na premiére On The Road

 

 

 

Napriek tomu, že mám osobné výhrady voči trblietavým upírom, ktoré sa nemusia zhodovať so širokou verejnosťou, neskutočne sa teším na sfilmovaný druhý výtvor Stephenie Meyerovej. The Host alebo po slovensky Hostiteľ.

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Kto s kým, vztahy




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk