Little Mix sú z umelej hmoty

pridal dominique 14.11.2012 o 19:15


Neviem či sme o tejto skupine na pikoškách niekedy písali. Ak by ste nevedeli o kom je reč, tak Little Mix je britská dievčenská skupina, ktorá vyhrala X-Factor minulý rok. Ak nepoznáte ich, tak určite poznáte ich song Wings.

Najnovšie sa blonďavá Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock a Jade Thirlwall dočkali aj vlastných bábik. Keď chcete byť Barbie nemusíte byť dokonalá, stačí byť slávna. Svoje by o tom vedela povedať aj červenovlasá Jesy Nelson, ktorú na začiatku hejtovali fanúšikovia skupiny, pretože vraj nezapadala. Bola príliš tučná, príliš škaredá. Vizážisti robili čo mohli.

Neviem ako vy, ale ja by som nikdy nechcela mať bábiku s vlastnou podobou. A už vôbec nie takú, ktorú dostanete v každom Tescu. Nie, že by som verila na Woodoo, ale človek nikdy nevie. Takto by potencionálneho pichača špendlíkov možno odradila lenivosť od výroby bábky, nedostatok času, alebo čo ja viem čo. Keď si však bábiku takto ľahko kúpi, nič mu nebráni v praktizovaní čiernej mágie. Veru tak.

 




Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk