Máme rady zlých chlapcov

pridal zoe 15.11.2012 o 12:29


Tak to je. Bohužiaľ. Ten dobroprajný chlapec s akné a trojkami dioptriami čo nám dával opisovať domáce úlohy a pod lavicou schovával bustu zo žuvačiek s našou podobou bude pre nás vždy len okuliarnik indický. A ten arogantný pako s jamkami na lícach a strapatými vlasmi, čo nám každý deň zožral desiatu, tomu dáme v telocvični, schované za žinenkami, tajnú pusu.

Lebo kto sme? Ženy! Čo chceme? Nevieme! A kedy to chceme? Teraz!

A teraz chceme zlých chlapcov so špicatými očnými zubami, ktorý nám budú žrať nielen desiaty, ale aj nervy. A my ich aj tak budeme ľúbiť lebo sú prudko dobre vyzerateľní.

Prvým bude, samozrejme, Ian Sommerhalder a.k.a Damon z Vampire Diaries. Ten chlap má ešte aj tetovanie sexy. Na ruke má latinský nápis „hic et nunc“. Znamená to „tu a teraz“. Ian sa perfektne hodí ku každej vašej kabelke. Podáva sa s červeným vínom a polosurovým steakom.

 

 

 

 

Ďalším pánom na holenie bude Joseph Morgan. Josepha poznáte ako Klausa takisto zo seriálu Vampire Diaries. A nech mi nikto nehovorí, že tento tu nie je sexy. Je zlý? Je. Takže je sexy.

 

 

 

 

 

 

Joseph chodí s herečkou Emily VanCamp, ktorú možno poznáte zo seriálu Revenge alebo z postaršieho seriálu Everwood

 

 

Zlým chlapcom je aj Alexander Skarsgard, ktorý hrá Erica v seriáli True Blood. Tomuto fešnému Švédovi už pomaly, ale isto tiahne na štyridsiatku. Najviac sa vám bude hodiť k výstrihom do V-éčka. Podáva sa s krvavničkami a Krvavou Mary.

 

 

 

 

A samozrejme som nezabudla ani na úplne prvého sexy upíra, ktorý sa objavil už v seriáli Buffy- Premožiteľka upírov a teraz ho poznáte hlavne ako agenta Bootha zo seriálu Kosti. David Boreanaz.

Sexy, čo?

 

S manželkou, ktorú tento zlý chlapec podvádzal

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk