Bon Joviho dcéra vidí ružových slonov

pridal zoe 18.11.2012 o 13:17


A japonských drakov. A otcova jamka na brade sa jej občas prihovára. Po španielsky. Lebo Stephanie Bongioviová papá biely prášok. Alebo si ho zavádza katétrom. Ja vlastne ani neviem čo sa s tým heroínom robí. Ja na také srandy nemám peniaze. Ja len pijem.

Čaj. Zelený. Teekane. A keď sa chcem naozaj opustiť tak si dám levanduľový z Marks&Spencer. Ten je fakt sila!

Stephanie (19) je jedným zo štyroch detí Jona Bon Joviho. Predávkovala sa čarovným bielym práškom vo svojej izbe na intráku jednej z New Yorských univerzít, kde študuje. V jej izbe sa našla malá dávka heroínu, marihuana a stopy iných drog. A ešte jeden súdržný predávkovaný kamoš. Stephanie aj jej kamoša zatkli za prechovávanie drog, ale obidvaja boli zbavení všetkých obvinení. Ono totižto v New Yorku platí také pravidlo, že keď požiadate o pomoc s liečbou svojej závislosti, tak do väzenia nepôjdete. Pôjdete na liečenie.

Ale to je Amerika. Neviem ako je to na Slovensku s prechovávaním drog. Tuším, že za pestovanie marihuany by ste si odsedeli viac ako za znásilnenie. Takže ak máte dilemu, či znásilniť alebo si zahuliť, tak si dajte čaj a nerozmýšľajte nad cocotinami.

Stephanie so slávnym ockom. A s mejkapom.

 

 

 

 

 

Ale Perez Hilton bol sviňa a uverejnil Stephaninu fotku bez mejkapu.

S mamou a ockom

 

Stephanie má ešte troch bratov

 



Zaradené pod: OMG!, drogy




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk