Bieberove a Selenine 5-minútové rande

pridal sugar 19.11.2012 o 11:14


„Sú opäť spolu! Sú opäť spolu!“ predstavila som si  nadšené skandovanie mladých babeniek, keď som uvidela túto fotografiu. Nuž, dievčatá, rada do života, pri tehotenskom teste a fotkách ex páriku sa nikdy neradujte predčasne.

 

Selena a Bieber sa naozaj stretli a išli na večeru, ale tú večeru nikdy nedojedli. Ani si ju podľa všetkého nestihli objednať. V reštike to medzi nimi muselo poriadne zaiskriť,   a tým rozhodne nemyslím dobré iskrenie. Ale také negatívne, pri ktorom lietajú taniere a máte chuť použiť príbor ako zbraň. Obaja  mali aspoň toľko súdnosti, že sa nepustili navzájom do vlasov (aspoň v tomto má Bieber výhodu, je ho za čo chytiť) a kratučko potom ako sa usadili, aj vstali a každý si išiel po svojom.

Aby ste vedeli čo sa stalo: Paparazzi vďaka svojmu šiestemu zmyslu, ktorým oplývajú len oni a hyeny, zavetrili, že sa chystá  rande mesiaca: Selena a Justin sa po ohlásenom rozchode opäť objavili na verejnosti. Toto si nemohli nechať ujsť, a tak sa ako smečka rozostúpili okolo reštaurácie Yamato (prečo ma odrazu suší a dostala som chuť na suši?). Do nej si to nasmerovali naši mladí milenci. Podľa očitých svedkov (a iste sa na nich upriamilo každé oko, aj to rybie) si sadli a po piatich minútach vstali, vyšli z reštaurácie von a každý sa ponáhľal do svojho kár. Bieber mal vyhúkaný pohľad, akoby zaslzené oči a rozhodne nevyzeral šťastne. Paparazzi ich samozrejme sledovali. Selena si to nasmerovala do svojho domu, ale Justinove auto, ktoré ju (pre)nasledovalo sa cez jej bránu nedostalo. Proste ho nepustila dnu, hoci jej zaspieval pieseň od No Name (Povedz mi, prosím, dokedy mám čakať, kým povieš mi svoje áno. Ako zlodej zakrádam sa v noci, mrznem pod tvojou bránou.)

Ale to s tou piesňou nie je tak celkom potvrdené. Zato je potvrdené, že pár dní na to sa Selena vybrala do reštiky s Taylor „nikto pri mne nevydrží, asi som prijebaná“ Swift. A všetci vieme, že to je zlé znamenie. Taylor najdlhšie randila s chlapom asi dva dni a v každú pesničku „venuje“ nejakému svojmu ex, ktorému poriadne naloží. Iné piesne tuším ani nemá. Ak si Selena chcela vyliať svoje srdce a zanadávať na chlapov, nemohla si vybrať lepšiu spoločnosť. Čiže, znamená to definitívny koniec medzi JéBé a Selenou? A čo také Justin Selene v reštike povedal, že sa odula a utiekla domov? Že prišiel na to, že sa mu páčia chlapci? Že konečne dostal svoju prvú menštruáciu? Že tá modelka z Victoria’s Secret číta rozprávky krajšie ako Selena? Ja viem, že vy už na niečo vtipné prídete. A ja si to rada pozriem v komentoch. ??

 

Selena (nahnevane, polomaterinsky): A nieže budeš revať, pozri koľko je tu paparazzov…

Bieber (stekajú mu slzy až na jeho zlatú reťaz): Lenže ja mám zlomené srdcééé

Selena (podáva mu vreckovku, snaží sa ho utíšiť): No tak! Nerev! Cez skype ti ešte dnes večer prečítam jednu z tvojich obľúbených. Snehulienku alebo Popolušku?

Bieber(odrazu nadšený, prestáva plakať): To naozaj? Selena, ty si najlepšia! Tak Popolušu, dobre?

Selena(prevráti oči a vyletí jej tichučké FUCK): Okej. Tak ako vždy, o pol ôsmej večer. A buď už v pyžame, lebo mi zase tvoja mama nadá, že si spal oblečený…

 

 Selena a Justin utekajú zo svojho rande

Keď srdce bolí, je to ťažké. A keďže nás Selena a Justin určite čítajú, venujem im tento výber našich slovenských evergreenov:

Skôr než odídeš

Pavol Habera – Kým ťa mám

Barbara – Anjel

Beáta Dubasová – Vráť mi tie hviezdy

 REPETE – Zabúdaj, zabúdaj








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk