Ktorá z týchto dám získa Oskara v roku 2013?

pridal sugar 20.11.2012 o 18:07


Teda, ak nenastane koniec sveta a dožijeme sa…

“ Keby ste mali na účte všetky naše milióny dokopy, tak by vám bolo super. Ale nemáte. A my pomáhame len charite.“

Asi sa čudujete, že čo tu straším s Oskarmi, keď je ešte len nejaký november. Navyše, kto sa o najznámejšie filmové ceny na svete zaujíma, vie, že sa budú konať až na začiatku budúceho roka so šťastnou(?) trinástkou na konci. Veru, večer plný lesku a falošných kŕčovitých úsmevov (ktoré vidno najmä vtedy, keď sklamaných nominovaných berie kamera, zatiaľ čo na pódiu padlo meno ich rivala) sa bude konať 24. februára roku pána 2013.

Superovinkou je, že sa budú Oskary konať v našej opere SND! Áno, presne v tej, kde sa koná aj slávny ples, na ktorom si slovenská smotana pripíja na svoju proletársku výnimočnosť. Moderátorkami večera budú Zdena Studená a Erika Ďzudíny na striedačku so Števkom Skrúcaným a tou stratenou čivavou zo Smotánky, ktorá sa našla a už sa vraj nevie dočkať ako ju na tento veľký večer vystroja. Naše tajné zdroje zo zákulisia šou tvrdia, že čivavka bude mať na sebe šperky v hodnote 12 miliónov eur (drobné modré diamanty, ktoré budú zdobiť jej mašličku a obojok sú zbrúsené zo slávneho diamantu v tvare srdca z Titanicu.) Čivavka bude ďalej oblečená v šatách od Nora Fashion a Erika si dá len dlhé lesklé čižmy. Vilo Rozboril už prisľúbil veľkolepé hudobné číslo, kde by mal zaspievať pieseň „Akokoľvek ťa život rozdrobil, ešte že je tu Rozboril“ a spolu s doktorom Iľkom song „Predpoveď na dnes: Sledovanosť je naša, fuckers!“ Vilo bude celé číslo tancovať s invalidným vozíkom a Iľko by mal dokonca zatancovať breakedance.

Prepáčte, pikoškári, trochu som popustila uzdu fantázie a toto mi vyviedla. Celý predchádzajúci odsek je čistý bullshit (vďakabohu). Ten prvý odsek, je však pravda. Oskarový večer sa má naozaj uskutočniť  24. 2. 2013. Ale v Hollywoode. A herečky, ktoré sa na vás usmievajú z týchto obrázkov, sú horúcimi kandidátkami na získanie ceny v kategórii hlavná a vedľajšia ženská postava. Prognózy sú veľmi priaznivé k Anne Hathaway, ktorá si možno odnesie sošku za vedľajšiu postavu v muzikáli Bedári, kvôli ktorej si ostrihala svoju dlhú hrivu. Aj vy sa ostrihajte abo sa nejako zhoväďte a začne sa vám v živote dariť. Možno v tom tkvie to tajomstvo.

Marion Cotillard

Rachel Weisz

Helen Hunt starne so cťou. Ale až s priveľkou. Taká úprava viečok by nikomu nevadila. Veď už teraz si ich musí špendliť, aby videla

Sally Field

Naomi Watts

Amy Adams

Anne Hathaway sa zhúlila a nevedela nájsť objektív

Debata okolo okrúhleho stola s úspešnými ženami. Intristing.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk