Amanda Seyfried vo Vanity Fair

pridal sugar 22.11.2012 o 22:42


Páni, keď sa na vás takto žena pozrie, budú sa diať veľmi dobré veci, alebo veľmi zlé veci. V každom prípade majte sa na pozore!

„Zase si si hodil ponožky a  na zem a nechal zdvihnuté prkno na záchode! A nekupuj stále  Savo. To nevyrieši každý náš problém v domácnosti!“

Amanda Seyfried sa objavila vo Vanity Fair, a tak jej dávam možnosť hádzať ksichty aj tu na pikoškách. V rozhovore pre časopis prezradila, niečo o dlho očakávanom muzikáli Bedári. Hoci sa v súvislosti s týmto filmom spomínajú najmä mená Hugha Jackmana a Anne Hathaway (asi preto, že si to vizuálne odniesli najviac), účinkuje v ňom i Amanda.

Pretože okrem toho, že je to obstojná herečka vie aj spievať, čo dokázala po boku Meryl Streep  v muzikáli Mamma Mia. Viete v tom, v ktorom si hľadala otca. A nie, že ma zas obviníte zo spoileru. Lebo váš spoilerový jemnocit je už taký prehnaný, že sa bojím spomenúť aj to, že Harry Potter je čarodejník, aby ste mi nenadali, čo prezrádzam dej. Tak viete čo? James Bond je tajný agent. Tak a máte to!

Inak Amanda by sa okrem herectva mohla živiť aj hypnózou. Stavím sa o euro, že keď na niekoho uprie tie jej veľké oči, tak potenciálna obeť upadne do polokómatického stavu. A možno to praktizuje aj teraz. Keď ide na konkurz, uprie na režiséra oči a ten nevie povedať nie. Ale zapamätajte si, že až keď ste schopní niekomu povedať nie, ste pripravení povedať áno. To je taká múdrosť na záver. Venujem ju Ďurovi Mokrému a jeho suchému Počasiu, ktoré už dopočasiovalo. Alebo tak nejak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tu vyzerá ako „Zlatka“ Puškárovie. Nemôžem si pomôcť.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk